Avsløring: Rådgiver i SP har utrolig dårlig smak når det gjelder kvinner

Silje Ask Lundberg
Urg. Har Silje Ask Lundberg i det hele tatt hørt om sminke?

Senterpartiet har noen bra meninger om enkelte ting, men problemene de har opplevd den siste tiden er med stor sannsynlighet straff ovenfra etter at de stilte seg bak mistillitsforslaget mot Sylvi Listhaug. I tillegg er det sikkert ikke bare jeg som reagerer på rådgiverens grusomme smak når det gjelder det motsatte kjønn. Kun ølbriller av det sterkeste slaget er noen som helst unnskyldning for å si en upassende kommentar til burugla ovenfor.

Adresseavisen:

Silje Ask Lundberg varslet om upassende oppførsel fra daværende politiske rådgiver, Ivar Vigdenes. Hun reagerer på Ola Borten Moes håndtering. Han skal ha bedt henne om å droppe saken, ifølge Lundberg.

Jeg tipper SP-rådgiveren da han ble edru dagen derpå innså hvilken enorm tabbe han hadde gjort og spurte sin sjef om hjelp. Helt forståelig, spør du meg. Det er ikke helt Trine Skei Grande-nivå av styggedom dette her, men det er utvilsomt pinlig å bli kjent for å ha objektivisert Silje «den evige frøken» Lundberg.

Ølbriller

Tidligere leder i Natur og Ungdom, Silje Ask Lundberg, opplyser i en Facebook-post at hun i 2013 varslet Statsministerens kontor (SMK) mot upassende oppførsel og kommentar om at hun var «sexy» fra en politisk rådgiver.

Dette er virkelig flaut for Vigdenes. Jeg er ganske overbevist om at det er første gang noen har brukt ordet sexy til å beskrive Silje Lundberg og ingen god gjerning går ustraffet. Den kognitive dissonansen som denne kommentaren utløste var antageligvis så sterk at hun kunne ikke annet enn lage et stort nummer ut av hendelsen. Hun ville sikre seg om at flere visste om hva som ble sagt, sånn at hun ikke for alltid blir husket som en grå mus.

origin-and-development-of-a-suffragette

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s