Hvitpille: Asylsøkere er i ferd med å miste livslysten

Deportert til døden

Gode nyheter. Den psysiske helsen til asylsøkere er så skral at de er i ferd med å miste sin lyst til å leve.

Dagbladet:

Unge mennesker skal slippe å bli så utrygge og fortvilede at de begår selvmord på rommet sitt på asylmottaket.

Vel, la oss ikke gjøre noe forhastet her. Men hvis vi skal hindre dem i å ta selvmord på asylmottaket, kan vi alltids deportere dem. Hva de gjør når de kommer fram til destinasjonen får være opp til dem.

Tirsdag kveld forrige uke kom denne meldingen fra barnevernspedagog Erling Segelstad, som tidligere har jobbet som leder på to asylmottak. En gutt på 18, som han kjente godt, begikk selvmord. Gutten kom til landet for tre år siden, når han var omkring 15 år. Han kjempet en vanskelig kamp, og tapte.

Mitt hjerte blør. La meg påpeke andre som tapte i forbindelse med multikulturalismens berikelser.

Elin Krantz
Elin Krantz: voldtatt og drept av Ephram Johannes.
Maria Ladenburger voldtekt og drap
Maria Laudenberger: voldtatt og drept av en afghansk asylsøker.

Bataclan torturMen de stakkars asylsøkerne er det åpenbart viktigere at vi tar hensyn til. Deres følelser er så ømfintlige at de driver med selvskading og selvmordsforsøk som aldri før.

Allerede i slutten av 2016 varslet Morten Jørgensen, styreformann i Link, en av landets største driftsoperatører av asylmottak, om at forekomst av selvskading og selvmordsforsøk hos enslige mindreårige asylsøkere hadde økt dramatisk den siste perioden. Han sa den gang at han aldri før har opplevd en så dramatisk endring i antall tilfeller av selvmord og selvmordsforsøk. Jørgensen har 30 år bak seg på asylfeltet.

Norske myndigheter gjør tydeligvis noe riktig likevel. Hvis denne typen mennesker er like ved å gjøre seg til anhero, har jeg kanskje vært litt for kritisk tidligere. Muligens er det alt byråkratiet som driver dem til denne høyst oppmuntrende oppførselen.

Traumer og depresjon på grunn av vanskelige erfaringer fra hjemlandet er én side av saken. En annen side er møtet med en hard, norsk asylpolitikk.

Det er en kjensgjerning at norsk asylpolitikk ikke er noe i nærheten av hard nok. Hver eneste en av disse lykkejegerne bør sendes ut med instrukser om å fortelle alle de kjenner i hjemlandet at Norge er stengt for alle som dem. Jeg ser likevel positivt på denne type historier da det viser at det ikke skal så veldig mye til før de innvaderende hordene syns at Norge er et mindre fristende mål. Bare gjør livet litt kjipere for dem og de vender raskt nesa hjemover mot det skitthølet de kom fra.

Norge er forpliktet til å være et land hvor ungdom skal bli hørt og slippe å bli undertrykket. Unge mennesker skal slippe å bli så utrygge og fortvilede at de begår selvmord på rommet sitt på asylmottaket.

Absolutt ikke. Vi er ikke forpliktet til å ta imot all verdens menneskelige avfall. Liberale kattedamer som forfatteren av denne artikkelen demonstrerer nok en gang hvorfor våre forfedre ikke lot det svake kjønn stemme. Dessverre har denne visdommen forlatt oss og her er vi tvunget til å høre på deres emosjonelle oppgulp om alle de stakkars barna i Afrika.

kone-ris-1950

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s