Mor til offer for multikulturalisme tar imot blomster fra skytter

Luca Traini Italia for italienere.jpg

Det ble en stor sak i mediene da italienske Luca Traini gikk ut på skytetokt og bevisst pekte seg ut afrikanere som mål. Saken som var bakgrunnen for Trainis handlinger fikk ingen oppmerksomhet før skyteangrepene, noe som bør fortelle de fleste hvor medienes prioritet ligger.

I den forsinkede begravelsen til jenta som ble myrdet av en nigeriansk narkotikalanger viste moren til offeret frem blomster sendt av Traini.

Luca Traini blomsterSquawker:

Hundreds attended the belated funeral of Pamela Mastropietro, the 18-year-old girl who was brutally raped, murdered and chopped up by Nigerian drug dealers. Luca Traini, the man who open fired on African immigrants, claims that the shooting spree was in honor of her and those like her who have been victims of the ever-growing migrant crisis. Surprisingly, many Italians have shown their support for Traini and today, Alessandra (Pamela’s mother) was seen carrying flowers given to her by the shooter, placing them on her daughter’s casket.

Moren til jenta har tidligere uttrykkt sin takknemlighet for at Traini tente et lys for datteren og sier at selv om hun ikke støtter handlingene hans, er hun mindre påvirket av dem enn de som protesterte i kjølvannet av angrepene. Fullt forståelig. Hvem kan klandre en mor for å tenke det under disse omstendighetene? Det er nok mange som ønsker at ting begynner å skje og når politikerne ikke gjør noe, kan desperate handlinger som dette finne sted.

Selv om vi er fullstendig imot vold, er det lett å forstå denne mannens sinne og frustrasjon over hva som skjer med landet hans. Å høre om denne forbrytelsen mot en italiensk jente ble for mye og han bestemte seg for å handle. Dette er naturligvis ikke å anbefale, men jeg vil påstå at mangelen på dødsfall blant de skutte får Traini til å fremstå mer sympatisk (noen vil kanskje si mindre treffsikker) enn han ville gjort ellers. Det som ble gjort mot jenta i denne saken er så mye verre enn det som skjedde med disse afrikanerne at det blir vanskelig å se på Traini som den virkelige skurken her. Det underliggende problemet med masseinnvandringen er det som må løses, det hjelper ikke å fokusere på Trainis handlinger som kun er et symptom på den virkelige sykdommen.

pamela-mastropietro-italia
Pamela Mastropietro

Men la meg likevel understreke: Aldri gjør noe impulsivt som dette uansett hvor sint du føler deg på grunn av det som skjer. Det er alltid bedre ting det går an å gjøre.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s