GODE NYHETER: Iran angriper endelig Israel

Putin og Netanyahu

Iran har for første gang angrepet israelske mål etter at Israel ved gjentatte anledninger har bombet mål i Syria, inkludert iranske soldater. Iran støtter Syrias president Assad, mens Israel er fast bestemt på å styrte ham. Dette er hovedgrunnen til medienes kampanje mot Syrias regjering. Propaganda har blitt spredt for å få den amerikanske befolkningen til å ønske en inngripen i Syria, men det er tvilsomt at angrepet i det hele tatt har funnet sted. Og om det hadde funnet sted, ville det å fjerne Assad gagne USA på noen som helst måte? Tidligere tilfeller, for eksempel krigen i Irak, taler imot dette.

Amerikanske interesser er ikke tjent med en ny krig i Midtøsten, men israelske interesser er det.

Washington Post:

Confrontation between Israel and Iranian forces in Syria sharply escalated in the early hours of Thursday as Israel said Iran launched a barrage of 20 missiles toward its positions on the Golan Heights.

Heavy military jet activity, explosions and air-defense fire could be heard throughout the night in the area. An Israeli military spokesman said the rockets were fired by Iran’s Quds force, a special forces unit affiliated with Iran’s Revolutionary Guards, marking the first time that Iranian forces have ever fired directly on the Israeli troops.

Russland er alliert med Iran, noe som innebærer at en eskalering av konflikten kan føre til en proxy-krig mellom Israel og Russland, og deretter muligens en full krig hvor flere parter blir involvert. Trump svarte på presset fra den (((amerikanske))) pressen med et begrenset angrep og ser foreløpig ikke ut til å ha planer om å gjøre mer for å tjene Israel.

Times of Israel jøder og mediene
Dette er verdt å gjenta.

Derfor begynner Israel å handle på egen hånd og håper garantert at USA kommer til å støtte dem hvis en større konflikt bryter ut. Kanskje en verdenskrig er nødvendig for at disse kremmerne endelig skal lære sin lekse?

Hva Putin bestemmer seg for å gjøre kommer til å være helt avgjørende og det at Iran i det hele tatt har svart på israelsk aggresjon kan tyde på at de allerede har Russlands godkjennelse.

With Syria’s civil war raging just across the border, Israeli residents of the Golan Heights have become used to the air-raid sirens and errant fire. But recent days have been different, and war jitters have spread across Israel.

Krig ser mer sannsynlig ut enn det har gjort på lenge. Og Israel har naturligvis «svart på» angrepet fra Iran som var et svar på Israels angrep. Dette kan virkelig eskalere hvis partene er villig til å risikere det. Og det skulle absolutt ikke overraske meg om Netanyahu er villig til å kjøre på videre.

Kanskje verden trenger å renses med ild.

Atomkrig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s