Sumaya Jirde Ali uttrykker sin kjærlighet for Norge

Sumaya jirde ali tilbake.jpg

I går var det en somalier av tvetydig kjønn og legning vi rapporterte om. Nå er årets Bodøværing tilbake i den offentlige sfære og slår til som aldri før. Tydeligvis var ikke «hetsen» fæl nok til å få Sumaya Jirde Ali til å tie. Dette er vi i Dagens Blest svært glade for og vi ønsker Sumaya velkommen tilbake. Hva har hun sagt nå, spør kanskje leseren. Hvem har hun angrepet denne gang? Spørsmålet er vel heller: Hvem er det Sumaya ikke går inn for å fornærme på sin Twitter-profil.

sumaya-jirde-ali-kritiserer-frp-twitter

Skudd avfyrt! Nordmenn trenger i hvert fall ikke å dra på safaritur så lenge vi har Sumaya blant oss. Og de som ikke har lyst til å bli en minoritet i sitt eget land har – som Sumaya så elegant sier det – et ekkelt menneskesyn og bør skamme seg.

zerohedgeUN
Dette er ikke planlagt. Du er bare paranoid.

Selvfølgelig har fullstendig irrasjonelle og hatefulle reaksjoner ikke latt vente på seg. Hvorfor motsetter nordmenn seg å bli erstattet i sitt eget land? Det er jo bare ekstremt rasistisk!

Sumaya Jirde Ali twitter
Disse rasistiske hatytringene er virkelig for mye. Hvordan kan det være lovlig å kritisere femtekolonnister som hater Norge stakkars uskyldige Sumaya?

At folk tror det er noen som helst forskjell på nye landsmenn og den opprinnelige befolkningen er helt uforståelig for meg. At mennesker (jeg bruker begrepet så løst som mulig) som kommer fra en annen del av verden oppfører seg helt annerledes er en fullstendig absurd idé. Tror du kanskje at jorden er flat også?

Sumaya har visst nylig vært en tur innom Sverige (om Malmø fortsatt kan kalles Sverige), og der ble hun angivelig referert til som «hun norske». sumaya jirde ali twitter hun norske

Jeg tenker også på norske verdier når jeg ser Sumaya. Bunad, ski, blonde mennesker og et høytillitssamfunn er gammeldags og utdatert. Det nye Norge representeres av Sumaya Jirde Ali og bilbranner på Oslos østkant. Hvorfor er Sumaya noe mindre norsk enn deg og meg?

Norskje jenter bunad

Det gamle må vekk for at det nye skal få plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s