Norge ga 1 milliard for å stoppe avskoging. Gjett hva som skjedde

Norge regnskog Kongo 1 milliard
LOL

I nyheter som burde sjokkere absolutt ingen, viser det seg at pengene Norge har gitt til Kongo for at de skal slutte å hogge ned regnskogen, ikke har hatt den ønskede effekten. Vi har altså gitt disse analfabetene én MILLIARD kroner og avskogingen bare øker.

NRK:

Norge har betalt én milliard kroner for å redde verdens nest største regnskog i Kongo. Men avskogingen øker, og kritikere mener Norge har kastet hundrevis av millioner skattekroner rett ut av vinduet.

At afrikanere mottar penger uten å gjøre noe med et problem er selvfølgelig svært overraskende. Likevel er det veldig viktig at vi fortsetter å gi dem penger og at vi subsidierer deres enorme befolkningsvekst.

FN befolkningsvekst Europa og Afrika projeksjon

I tillegg må overskuddsbefolkningen få lov til å komme til Europa. Det er bare rett og rimelig.

Afrika innvandring Europa
Leger, advokater, kvinner og barn.

Å si at dette er å helle bensin på bålet er naturligvis hatefullt og burde være ulovlig.

Enda mer sjokkerende er det kanskje at dette bare er toppen av isfjellet. Norge har kastet bort mye mer penger enn bare denne ene milliarden.

Norge har siden 2008 utbetalt over 22 milliarder kroner til en rekke regnskogland for at de skal la skogen stå. Dette er Norges største klimasatsing noensinne.

dobbel facepalm

Alt dette kunne vært unngått hvis man gjorde det som er naturlig, nemlig å behandle afrikanere som afrikanere. Det er denne tåpelig antakelsen om at de er akkurat som oss, men hvor mange hint trenger man egentlig for å skjønne at de på ingen måte er det? Her er enda ett hvis det skulle være nødvendig.

Greenpeace i Kongo har flere ganger avdekket ulovlige hogsttillatelser i regnskogen – utstedt av tre av landets miljøvernministre.

– Styring og kontroll av skogsektoren er ikke-eksisterende. Skoglovene brytes av landets høyeste myndighet, og straffefrihet er regelen i skogsektoren, sier Irene Wabiwa Betoko, som er kampanjeleder i Greenpeace Afrika.

Vi ser igjen at de internasjonale hjelperne, jetsetterne og multikulturalistene er de som vet minst om andre kulturer. De ser ut til å tro at afrika er Norge, bare i jungelen. Det at områdene er gjennomkorrupte og ingen bryr seg om hvite middelklassesaker som miljø overrasker dem igjen og igjen.

Noen vil selvfølgelig aldri akseptere forskjellene, men å anta at alle er like altruistiske som europeere er en oppskrift på en fortsettende serie av katastrofer. Eller afrikansk historie som det også kalles.

Disse problemene har vi når vi har 1 milliard afrikanere. Hva skjer når vi har 4 milliarder?

I forbindelse med denne fadesen stiller NRK for en gangs skyld et rimelig spørsmål til regjeringen:

– Hvorfor fortsetter dere samarbeidet med Kongo når så lite er oppnådd?

– Det er klart at Kongo er vanskelig, og vi må alltid være kritiske til det vi gjør. Men å trekke seg ut, vil ikke føre til mindre avskoging. Tvert imot vil det bli verre. Jeg ser ingen som er tjent med det, sier Ola Elvestuen.

Så det at skattebetalernes penger brennes på et bål i Afrika er noe vi er tjent med, mener kanskje ministeren?

Det er en følelse jeg gjerne vil kjenne før jeg dør. Og det er følelsen av å leve i et seriøst land. En dag kommer det til å skje.

Lysglimt - Norge for nordmenn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s