Eurovision har blitt en pinlig klovneparade

Netta Barzilai Israel Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest er enda en ting som kunne vært bra hvis ikke vestlig kultur var så forferdelig degenerert og frastøtende. Men slik det er i dag minner det mest om en gigantisk homoparade. Det er ren kulturell AIDS og vinnerbidragene beveger seg lenger bort fra normalitet for hvert eneste år som går.

I den forbindelse er det svært passende at Israel i år skulle stikke av med seieren. Det er nesten poetisk. At de ikke bare er Hollywood-produsenter og «kulturelle personligheter» bak kulissene, men også setter ansikt på giften som spres gjennom Europa er både helt naturlig og kanskje litt avslørende. Det kunne muligens få de mer forsiktige blant dem til å ønske at man begynte å tråkke litt på bremsen. Men det er for mange blant deres egne som tror på budskapet. Mange av dem har svelget medisinen som i hovedsak er ment for oss goyim. Og blant mange av de andre har vi også de som bare ikke kan styre seg. De dra det så langt som mulig, noe som er en viktig årsak til at disse menneskene har blitt kastet ut av 109 lokasjoner.

For alle som liker underholdning av aller mest korrumperende karakter er denne seieren naturligvis svært gledelige nyheter. Men også vi som ikke kan fordra denne typen opptrinn har grunn til å se på det som noe bra da det driver polariseringen videre. Naturen vil slå tilbake mot denne blasfemien mot tradisjon og den naturlig orden. Det kan du stole på.

Noen vil sikkert spørre hvorfor Dagens Blest i det hele tatt så på denne oppvisningen i kulturell marxistisk søppel. Svaret er: Slik at du slipper, kjære leser. Vår korrespondent (det vil si undertegnede) drakk tett gjennom hele forestillingen. Faktisk ble det ikke mindre en tre shots med rensende russisk vodka da irene dro i gang med sitt homsenummer.

eurovision, irland, homofili

Det skal dedikasjon til for å lide seg igjennom dette. Å dekonstruere populærkulturen er ikke noe for folk med svak mage.

Hvorfor har dere ikke noe som minner mer om bidraget fra 1970, Irland?

Og når vi er inne på mer tradisjonelle bidrag sammenlignet med nyere tid, la oss for all del ikke glemme vinneren fra 2014, Conchita «ingen er overrasket at han har AIDS» Wurst.

Conchita wurst mann i kjole
Hva? Liker du ikke skjeggete menn i kjoler? Hva for slags intolerant nevrotiker er du egentlig?

Det kulturelle forfallet fortsetter og det kommer til å fortsette så lenge de samme kreftene kontrollerer underholdningen i den vestlige verden. Dette vil få stadig flere mennesker til å slå av TVen og slutte å se på filmer fulle av (((propaganda))). At fiendens innflytelse svekkes ved at de i sin desperasjon presser for hardt på videre er kun positivt for oss. Det kommer til å drive oppvåkningen av mennesker i hele den vestlige sfære.

Derrfor håper jeg at Shlomo kjører på kjempehardt neste år i Israel.

Jeg tviler på at hva enn de disker opp med kommer til å minne særlig mye om Jacqueline Boyer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s