Kontroversiell nasjonalistkonferanse ser 70% økning i antall oppmøtte

Marcus Follin_Scandza-forum

Scandza-forumet avholdt en konferanse i Stockholm lørdag 7. april og alle talene ble filmet av Red Ice. Mye viktig ble trukket frem og det er verdt å høre gjennom og tenke over innholdet i det som ble sagt. Temaet var normalisering av nasjonalisme, og det handlet om å unngå at disse ideene assosieres først og fremst med sosiale utskudd. Vi må ha et mål om å være og appelere til hovedstrømmen, ikke bare til ytterpunktene.

Først ut var Marcus Follin, også kjent som The Golden One. Hans innlegg handlet om selvforbedring og det å representere nasjonalismen på en god måte. Follin legger vekt på at vi må presentere en god front utad hva gjelder personlig utseende og oppførsel. Vi kan ikke dytte potensielle rekrutter fra oss ved å la de verste elementene være offentlige representanter. Dessverre har tidligere nasjonalistiske grupper ofte bestått av kriminelle og andre fra samfunnets skyggeside, noe som har bidratt til å gi bevegelsen et frastøtende ansikt. Dette har heldigvis forandret seg, og i dag er de fleste av de jeg møter intelligente unge menn som enten studerer eller har jobb som trenger høyere utdanning, ofte innenfor intellektuelt krevende felt.

Millennial Woes snakket om «the counterfeit executive», en type mennesker man bør være på utkikk etter og som kan potensielt gjøre stor skade.

F. Roger Devlin holdt et meget godt foredrag om ekstreme meninger og det å flytte nasjonalisme nærmere de meninger som er akseptable å ha. Dette har utvilsomt skjedd allerede etter at Trump ble valgt som USAs president og det fortsetter å bevege seg i riktig retning, også i Europa.

Et par gode sitater fra foredraget:

«There is no such thing as extreme information. Statements of fact can only be true or false.»

«It is no farther from Europe back to Africa than it was from Africa to Europe.»

Greg Johnson snakket om å få nasjonalisme til å bli en del av hele det politiske spekteret og om å hele tiden ha fokus på de absolutt viktigste målene vi ønsker å nå.

Jared Taylors tale handlet en del om ham selv og reisen til hans politiske ståsted. Svært mye interessant som Taylor tidligere ikke har snakket så mye om.

Til slutt var det en Q and A – som inkluderte Patrick Casey fra Identity Evropa –  før kvelden ble avsluttet med sosialt samvær mellom deltakerne på konferansen.

Å få nasjonalisme – inkludert etnonasjonalisme – inn i den politiske varmen er den viktigste oppgaven de nasjonalistiske bevegelsene i vestlige land står overfor. Dette er en stor og tidkrevende oppgave og den kommer til å kreve tålmodighet fra alle som ønsker denne endringen. Samtidig er det ingen tvil om at det er dette vi må gjøre. Vi har ingen alternativer til det å gjøre innsatsen og å kjempe denne kampen.

Heldigvis er det mulig å fastslå at vi beveger oss i riktig retning og at våre ideer spres utover den vestlige verden. Det er ikke urimelig å ønske at ditt eget folk er herre i eget land, det er det motsatte som er urimelig og historisk sett et unntak.

Det vi vil kan dessuten oppnås ved hjelp av fredelige midler. Vi er i ferd med å bli etnisk erstattet ved hjelp av fredelig flytting av mennesker. Hvorfor skulle vi ikke kunne benytte oss av insentiver til å få dem til å fredelig flytte tilbake igjen? Som Devlin påpekte er det ikke lenger tilbake til Afrika enn det var fra Afrika til Europa.

I tillegg er det verdt å nevne at antallet som var til stede hadde gått opp 70% sammenlignet med konferansen som ble arrangert i 2017. Dette til tross for risikoen for deltakernes karriere og rykte og en fiendtlig presse som gjør alt den kan for å henge ut den de finner. Våre ideer er riktige og naturlige, og de sprer seg som ild i tørt gress ettersom medieoligarkiet gradvis erstattes av brukerskapte grasrotmedia på YouTube, sosiale medier, blogger og resten av internett.

I det lange løp er det ingen tvil om at vi kommer til å vinne.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s