Dagbladets skitneste tøs går til angrep på nasjonaldagen

Martine Aurdal thousand cock stare
Dette er nok det Heartiste ville kalt «the thousand cock stare»

Martine Aurdal er en av Norges mer profilerte feminister. Hun er også en skjøge uten like. Dette virker sikkert som to sider av samme sak – og til en viss grad er det det – men en kvinne som uoppfordret snakker om sex ved enhver anledning er alltid en skitten tøs. Noen burde gravere det inn et eller annet sted, så sant er det.

Uansett, Martine går nå til frontalangrep på vår hellige dag, nemlig 17. mai. Dagen før nasjonaldagen publiserer hun et innlegg som går inn for å fornærme alle med kjærlighet til Norge, samtidig som hun prøver å gjøre dagen til noe helt annet enn det den handler om.

Men stikk i strid med lærdommen fra krigen, fra 22. juli og fra all kamp mot ekstremisme, stikk i strid med Grunnlovens ånd og som den «slettere patriotisme» Bjørnstjerne Bjørnson eksplisitt advarte mot: 17. mai er også blitt en dag som får den hatefulle nasjonalismen til å splitte oss.

Denne frekke skjøgen antyder at det å ønske å bevare sitt land og sitt folk er hatefullt. For å virkelig vise kjærlighet, må vi slippe inn afrikanere og arabere helt til Norge ser ut som en blanding av Mogadishu og Kabul. Dette ville naturligvis Bjørnstjerne Bjørnson ha ønsket. Det samme gjelder alle de som kjempet imot Tyskland eller Sovjeunionen under andre verdenskrig. Klart de ville at Norge skulle invaderes av vilt fremmede mennesker. Det har alltid vært en viktig norsk verdi å ta imot båtlass med somaliere. Alt annet er hatefull nasjonalisme.

Årets groveste eksempel er Karine Haalands spalte hos Nettavisen. I ett enkelt blogginnlegg klarer hun å sette nyere tids norgesrekord i det drøyeste forsvar for rasisme, groveste angrep på en journalist og mest spinnville konspirasjonsteorier om NRK publisert i noen norsk avis. Det er fristende å forbigå i stillhet. Men nasjonalismen er på frammarsj, og dette er slik den næres.

Artikkelen Aurdal refererer til er ganske mild kritikk av NRK og deres åpenbare forsøk på å gjøre nasjonaldagen så lite norsk som mulig og å tvinge inn multikultur overalt. To av tre som skulle lede NRKs 17. mai-sending (før streiken) var naturligvis brune. Den ene var til og med homofil. Der har du mange undertrykkelsespoeng.

Dennis Vareide, Haddy N'Jie og Noman Mubashir
Blir det norskere enn dette?

Jeg skal i hvert fall gi Aurdal rett i én ting: Nasjonalismen er på fremmarsj. Denne type hat mot etniske nordmenn kommer til å bli mindre akseptabelt i tiden fremover. Naturligvis kommer Dagbladet til å fortsette med samme retorikk helt til de blir tvunget til noe annet, men det positive er at så lenge de gjør det vil de også bidra til den økende polariseringen. Dette er uunngåelig. Venstresiden er ikke kjent for å være flinke til selvrefleksjon eller det å bremse i tide.

Såkalt «etniske nordmenn» er da naturbestemt å reagere negativt. Dette skal ifølge illustratøren og bloggeren være NRKs plan, for å stemple publikum som rasister.

La meg stoppe deg der, din skamløse tøyte. Du prøver å antyde at etniske nordmenn enten ikke eksisterer eller at det er irrelevant hva en etnisk nordmann er. Ingenting kunne vært lenger unna sannheten. Etniske nordmenn er de som alltid har bodd i Norge. Vi trenger ikke gå veldig langt tilbake i tid for å se hvem som er etniske nordmenn og hvem som ikke er det. De som var her før pakistanerne kom på 60-tallet er etniske nordmenn. Det samme gjelder deres etterkommere. De som er hvite i dagens Norge er stort sett etniske nordmenn. Og det er ikke de andre europeerne som er i Norge som truer med å gjøre nordmenn til en minoritet i eget land.

Det å være hvit er altså en nødvendig, men ikke tilstrekkelig betingelse for å være norsk. Det finnes hvite som ikke er nordmenn, men det finnes ikke nordmenn som ikke er hvite. Å late som om nasjonaldagen handler om «vestlige verdier» og at det er samme hvem som utgjør befolkningen i Norge er et hån mot alle som noen gang har kjempet for dette landet. Landsfedrene snur seg i graven når Martine Aurdal sprer sitt anti-norske hat rett før nasjonaldagen.

17 mai 12 (1 of 1)

På vegne av Dagens Blest vil jeg ønske alle hvite nordmenn en strålende 17. mai.

norske jenter i bunad

Enige og tro til Dovre faller.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s