Finnes det nordmenn (eller andre europeere)? Nei, sier ledende politikere og akademikere

Finnes det noe slikt som en nordmann?
Jeg snakker da ikke om papir-nordmenn, altså de som har et papir som sier de er nordmenn. Jeg snakker om noen som man kunne kalt nordmenn selv før staten Norge eksisterte, eller hvis de ble plassert i eksil i en annen stat. Noe slikt som

et nord-germansk folkeslag med opphav i landet Norge som snakker det nordgermanske språket norsk og er genetisk og språklig nært beslektet med dansker, svensker og andre geografisk nærliggende folkeslag.

(Wikipedia. Lagre definisjonen før sosialantropologene vandaliserer den).

Det begynner å bli populært å hevde det motsatte. NRK bruker ikke denne definisjonen i sin egen 17. mai-sending, for å si det mildt.

69809010
Skjønt det er positivt at de gjør en jobb for å integrere de tilbakestående, se fyren til venstre.

I det siste er det populært å si at den ovennevnte definisjonen er rasistisk, for ja, hva har genene å gjøre med hvilken nasjonalitet du er? Vi vil vel ikke være ekskluderende?

I Tyskland har de kommet et hakk lengre enn oss, og en ledende politiker har sagt

That’s a Nazi concept. There is no people, in consequence, there cannot be a treason of the people. It’s a statement of anger that can be really divisive, discriminatory and pernicious.

Dette er skremmende, siden multikulti-begrepet er noe vi importerte fra Tyskland uten kritisk sans, som de provinsielle fjellapene vi er. Når kommer dette siste til Norge?

Jødene i Israel liker å si at det palestinske folk ikke eksisterer. Og hvorfor ikke? Hvis de ikke eksisterer, er det umulig å si «vi utrydder palestinerne», «palestinerne blir fordrevet fra landet sitt», «palestinernes land» og så videre. Det er samme logikk her: Hvis «tyskere», «nordmenn», «belgiere» etc. ikke eksisterer, så kan man ikke si «det er knapt belgiere igjen i antwerpen«, eller «det er knapt nordmenn i NRKs nasjonaldagssending». Angivelig skal Hitler også ha hevdet noe tilsvarende, at jøder ikke eksisterer som folk men er kulturelt parasittiske på andre nasjoner. Vi her i dagens blest tar selvfølgelig sterk avstand fra dette.

 

8mbtiufbxbiabjetrmjqhlfx3kj3couaqcgx6kwka3o
Prøv å si noe tilsvarende om briter, nordmenn, amerikanere eller tyskere og se hvor lang tid det tar før du blir tiltalt etter hatparagrafen.

For å si noe fornuftig i alt dette: Det er åpenbart at etniske grupper eksisterer, og det inkluderer rase. Å benekte det er kun gaslighting. Ved å benekte virkeligheten, om igjen og om igjen, i offentligheten, får man et psykologisk kuet folk som ikke klarer å yte noen motstand mot staten eller annen politikk, sånn som å sette opp en ferjerute direkte fra den tredje verden og hit.

Men sollys er den beste form for disinfeksjon. Her i Dagens Blest står vi for folkeopplysning – når disse løgnene og trollene som sprer dem får sollys i ansiktet, sprekker de. Støtt saken ved å spre Dagens Blest til alle du kjenner!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s