Prins Harry og cheddar man endelig forent i ekteskap

Prins-Harry-og-Meghan-Markle-Cheddar-man

Dronning Elizabeth håpet nok til det siste at prins Harrys valg av brud bare var en syk og smakløs spøk og at han skulle avsløre dette i siste øyeblikk. Men slik var det ikke. Den tidligere rebellen og spøkefuglen mente dette helt alvorlig. Et brennende spørsmål i den forbindelse er: hvorfor velger prinsen – som har mulighet til å velge sin kvinne fra øverste hylle – en 36 år gammel fraskilt mulatt? Er det en måte å be om unnskyldning for at han engang møtte opp på fest med et swastika-armbånd?

Prins Harry nazist swastika armbånd

Jeg tenker det må da være grenser for botgjørelse. Å tilsmusse din kongelige slekt bare for å signalisere hvor snill du plutselig har blitt virker litt overdrevent, spør du meg. Men kanskje var det å bli angrepet som rasist for noe relativt uskyldig det som gjorde at han etter hvert svelget propagandaen som spres utover alle våre land. De brunes tur har kommet tenkte kanskje Harry før han dro på date med Meghan. Eller så har han blitt lurt til å tro at det har ingen betydning at kona hans er av en annen rase enn alle tidligere generasjoner av hans familie. Kanskje en kombinasjon av disse. Og det hjelper naturligvis ikke at han ble satt opp på en blind date av noen som absolutt ikke hadde hans beste interesser i tankene.

Jødisk matchmaker Misha Nonoo - Harry og Meghan
Hver eneste gang.

Forskjellen på Harrys og Meghans bakgrunn (til tross for at hun selv er relativt hvit-presenterende) kom tydelig frem under prekenen holdt av basketball-amerikaneren Michael Curry.

Innholdet var for det meste banalt pjatt om kjærlighet. Det mer interessante var måten biskopen fremsto på i det som under andre omstendigheter kunne vært en verdig seremoni. Curry begynte etter hvert å rope og fekte med armene og lage et stort vesen (slik forvirrede afrikanere gjerne gjør) av at han plutselig sto foran mennesker som ikke tilfeldig roper ut «Hallelujah!» og «You said it!» gjennom talen. Det var et pinlig skue og andre medlemmer av kongefamilien må ha tenkt at Harry er i ferd med å begå en enorm tabbe. Kanskje ble dette også tydelig for en stor andel av den britiske befolkningen.

Det er i hvert fall ingen tvil om at mange på motsatt side av det politiske spekteret så symbolikken i at en farget herremann med en IQ på 90 holdt tale i et britisk prinse-bryllup.

Michael Curry holder preken i bryllupet til Prins Harry og Meghan Markle

Jeg har tenkt tanken om at det er da endelig godt at Harry ikke er tronarving slik at vi i denne omgang slipper å få en liten kvartneger på Englands trone. Samtidig må jeg medgi at nettopp det ville ha vært veldig passende med tanke på den retningen det tidligere imperiet er i ferd å ta. Cuck Island er virkelig et passende kallenavn.

Mange ganger har jeg også tenkt at den britiske kongefamilien burde kunne gjøre et eller annet for å styre landet vekk fra fortapelsen. At de har en regel om å ikke være politiske lammer dem riktignok i stor grad, men noe må de da kunne gjøre.Dronning Elizabeth i brullupet til Meghan og Harry

Vel, nå var det ikke akkurat det jeg mente.

Personlig tror jeg at dette ekteskapet blir ulykkelig og/eller kortvarig. Mye kommer til å avhenge av om paret greier å få barn og nettopp det kan bli utfordrende med tanke på Meghans alder. Så det er lov å håpe at denne farsen ikke kommer til å resultere i avkom.

Alt dette kunne selvfølgelig ha vært unngått.

Jeg håper du er fornøyd, Winston Churchill.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s