Morgan Freeman anklaget for overgrep

Morgan Freeman metoo

LOL

Var det ærlig talt noen som forventet noe annet? Er man svart og kjent, er sjansen stor for at man tar seg litt for store friheter, selv noen som virker så snill og god som Morgan Freeman. Disse menneskene har ganske enkelt veldig lav impulskontroll. Skuespilleren, som spesialiserer seg på å spille såkalte «magiske negere» i alle slags filmer, har tydeligvis nylig gått tom for magi.

CNN:

A young production assistant thought she had landed the job of her dreams when, in the summer of 2015, she started work on «Going In Style,» a bank heist comedy starring Morgan Freeman, Michael Caine and Alan Arkin.

But the job quickly devolved into several months of harassment, she told CNN. She alleges that Freeman subjected her to unwanted touching and comments about her figure and clothing on a near-daily basis. Freeman would rest his hand on her lower back or rub her lower back, she said.

Ærlig talt ikke det verste jeg har hørt, men feminisme handler om å gjøre det slik at all oppførsel fra menn er potensielt upassende eller på grensen til voldtekt. Freeman er sikkert ikke veldig flink til å ta hint og fortsatte fordi han er vant til å kunne gjøre som han vil. Hvis ikke stjernestatusen beskyttet ham, ville hudfargen hans gjøre det, tenkte han sikkert. Så feil kan man ta.

In one incident, she said, Freeman «kept trying to lift up my skirt and asking if I was wearing underwear.» He never successfully lifted her skirt, she said — he would touch it and try to lift it, she would move away, and then he’d try again. Eventually, she said, «Alan [Arkin] made a comment telling him to stop. Morgan got freaked out and didn’t know what to say.»

Det er vel dette som anses for å være en «smooth player» i det afroamerikanske miljøet. At det var mer enn bare kommentarer måtte nesten til når det var snakk om Morgan Freeman. Ikke bare fordi han genetisk er afrikaner, men også fordi det må være noe mer upassende for at de skal kaste denne svarte «legenden» under bussen.

Morgan freeman anklaget for upassende oppførsel

Var dette et engangstilfelle, spør kanskje noen. Naturligvis ikke. Instinkter til de sydlige skapninger er sterkere enn som så.

Freeman’s alleged inappropriate behavior was not limited to that one movie set, according to other sources who spoke to CNN. A woman who was a senior member of the production staff of the movie «Now You See Me» in 2012 told CNN that Freeman sexually harassed her and her female assistant on numerous occasions by making comments about their bodies.
«He did comment on our bodies… We knew that if he was coming by … not to wear any top that would show our breasts, not to wear anything that would show our bottoms, meaning not wearing clothes that [were] fitted,» she said.

Hvem skulle trodd at denne svarte herremannen bare var en mildere versjon av Bill Cosby? Du vet du har pådratt deg litt av et rykte hvis kvinner slutter å gå med avslørende klær når du er i nærheten. Når kvinner setter behovet for oppmerksomhet til side fordi du gjør dem for ukomfortable med ord eller handling, vet du at du har nådd et helt nytt (noen ville si svart) nivå av trakassering.

Det bør nevnes at langt verre handlinger begås av svarte menn hele tiden, men siden det passer langt dårligere med narrativet som fremmes av mediene, får det knapt oppmerksomhet i det hele tatt.

Interracial rape statistics

In all, 16 people spoke to CNN about Freeman as part of this investigation, eight of whom said they were victims of what some called harassment and others called inappropriate behavior by Freeman. Eight said they witnessed Freeman’s alleged conduct. These 16 people together described a pattern of inappropriate behavior by Freeman on set, while promoting his movies and at his production company Revelations Entertainment.

Vel, fyren er en gris, ingen tviler på det. Det skal bli interessant å se om han slipper noe billigere unna fordi han har privilegiet av å være svart, men siden bildet som males er såpass tydelig, virker det lite trolig.

Gud velsigne #MeToo og la dette fortsette til Hollywood er renset fullstendig.

purge-everything-22878040

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s