BEKREFTET: Venstresiden er mot frihet

Det er etterhvert en klisje å si at venstresiden er mot frihet. «Krig er fred, frihet er slaveri» og så videre. Men hva kan man si om ting som dette?

Skjermbilde.PNG

For å oppsummere: En fyr kalt Sargon of Akkad, sammen med Lauren Southern, Milo Yiannopoulus og noen andre, arrangerte et demonstrasjonstog for ytringsfrihet. Hvem kan være imot det? Minst av alt venstresiden, som innbiller seg at fascistiske konservative er rett rundt hjørnet på enhver.

Sargon, Milo etc. er klassiske liberalister. De er folk som faktisk tror på det venstresiden sa de var for på nitti- og totusentallet, altså individuell frihet (men ikke så mye økonomisk da), likebehandling av alle, mot offentlig religion og så videre. Og selvfølgelig er de 100% for alt som er av homoer, transer og så videre – faktisk paraderte de en transe, en muslim, en homo og sikkert mer, bare for å vise hvor aksepterende de er; og ikke minst er deres hovedinnvending mot Islam at den er sterkt anti-homofil.

I dag er det åpenbart at venstresiden ikke tror på likebehandling lenger. Ikke at jeg tror de noensinne gjorde det, det var en taktikk de brukte og som de la fra sag det øyeblikket det ble profitabelt. I dag eier venstresiden nesten hele systemet, så de jobber hardt med å avskaffe ytringsfriheten, spesielt i UK (1, 2, 3, 45, 6).

Så nå går de altså ut mot selve ytringsfriheten, helt eksplisitt. Og de kaller oss fascister? Ingen av oss ville gjøre noe så ekstremt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s