Spinnville aktivister vil gi bistand til IS-kvinne

Erling Folkvord, sinnsyk aktivist
Erling Folkvord vil at Norge skal hjelpe en syrisk kvinne som dro til Syria for å støtte IS

Jeg holdt på å sette både kaffe og brunostsmørbrød i vrangstrupen i morges da jeg hørte hva disse sinnsyke asylaktivistene mener Norge skal bruke penger på. Et medlem av den innvaderende horde som har tatt seg inn i Norge har altså dratt til Syria fordi hun støtter IS. Likevel har vi aktivister landsforrædere som mener hun fortjener hjelp nå som hun innser at det ikke var så rosenrødt som hun først trodde. Hva er det med folk på venstresiden som gjør at de alltid vil hjelpe de desidert verste menneskene i verden?

NRK:

I et håndskrevet brev levert til UD forteller kvinnen at hun befinner seg i en flyktningleir ved byen Hol nordøst i Syria og at hun «frykter å bli tvangssendt tilbake til» IS. Det skriver Klassekampen.

Jeg håper da virkelig hun blir tvangssendt tilbake til den mest blodtørstige delen av terrororganisasjonen. Kanskje kunne vi sende Erling Folkvord dit også.

Shezadi og hennes tunisiske ektemann skal ha vært en del av en gruppe som flyktet fra ekstremistgruppa IS i Eufratdalen sør for Raqqa i fjor høst, angivelig på grunn av innbyrdes konflikt og drap IS-krigerne imellom. 

Det er virkelig sjokkerende å se at disse barbarene begynner å slåss seg imellom så snart de møter på litt ordenlig motstand i forbindelse med Russlands inngripen. Dette kunne virkelig ingen ha forutsett.

Aktivistene Erling Folkvord og Johan Petter Andresen fra organisasjonen Solidaritet med Kurdistan møtte Shezadi tidligere i mai. Etterpå satt de to igjen med et klart inntrykk av at hun fremdeles forsvarer IS og at hun ikke angrer. Folkvord sier til Klassekampen at hun «framsto for meg som en entusiastisk støttespiller for IS.»

De mener likevel at hun bør få bistand fra Norge.

Der har vi det. Han mener til og med selv at hun fortsatt støtter organisasjonen, men hun fortjener selvfølgelig hjelp likevel! REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!11!!!1!!!!

Ok ok, jeg er rolig. Jeg er faktisk overrasket av at jeg fortsatt lar meg sjokkere. Vi snakker ofte om svenske tilstander, men dette beviser nok en gang at Norge bare er noen få år unna våre naboer og at hvis enkelte får sin vilje, vil vi lære absolutt ingenting av deres tabber.

– Leiren er ikke et blivende sted for noen, og myndighetene i Nord-Syria ønsker heller ikke å beholde utenlandske statsborgere der. Her må Norge ta ansvar, fastslår Folkvord.

Vi bør ta ansvar ved å stenge grensen for alle potensielle terrorister. For å være helt sikre, la oss bare si at ingen fra utenfor Europa kommer inn. Og det å sikre nordmenns trygghet innebærer naturligvis å stenge ute SELVERKLÆRTE IS-støttespillere.

Shezadi var tidligere gift med den kjente norsk-pakistanske islamisten Arfan Bhatti (40), men de ble skilt før hun reiste til Syria høsten 2014 med Bhattis ett år gamle sønn. Bhatti var på denne tiden i Pakistan.

Selvfølgelig er Bhatti involvert.

Arfan-Bhatti-

Denne klovnen var for øvrig også sammen med Karianne Solbrække, TV2s nåværende nyhetsredaktør. Burde vi være overrasket over at denne type oppførsel ikke skaper noe som helst problemer hos et av Norges største mediehus?

Karianne Solbrække

Hun er sikkert helt objektiv når det gjelder innvandring og Islam.

Artikkelen sier videre om syriafareren Shezadi:

I Syria ble hun gift med det norsk-chilenske IS-medlemmet Bastian Vasquez. I boken «To søstre» skriver Åsne Seierstad at Vasquez skal ha forårsaket dødsfallet til sønnen til Bhatti og Shezadi, og at Vasquez derfor ble henrettet av IS.

Hahaha! For en trist hendelse. En fremtidig terrorist ble drept av en nåværende terrorist som deretter ble drept av sine medterrorister. Det må vel kunne kalles poetisk rettferdighet.

justice

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s