Italia: Folket stemte feil, demokratiet tilsidesatt. EU jubler.

Vi i det alternative høyre blir ofte anklaget for å være antidemokratiske. Selv er jeg ikke det; jeg frykter ikke folkeviljen overhodet. Derimot er de fleste av oss ganske desillusjonerte, for vi har sett hvor lite folkeviljen har å si når de etablerte elitene er uenig med den.

Italia presenterer siste eksempel. I Italia valgte de et populistisk (les: Ikke godkjent av akademikerne) styre som fikk solid flertall. Resultat? Den italienske presidenten avsatte regjeringen fordi han mente økonomiministeren var for uforsvarlig. Han siterte potensielt høyere renter på statsgjelden og potensiell Euro-exit som grunn. Dette er selvfølgelig tåpelig. Den italienske presidenten kan avsette regjeringer dersom det er trussel mot demokratiet, men en uenighet i økonomisk politikk har aldri vært en legitim grunn.

Eller i den moderne inkarnasjon: Skyld på russiske troll

Så nå har den demokratiske viljen blitt avskaffet, og en verdensbank-byråkrat er innsatt isteden. Husker du verdensbanken? Venstresiden pleide å hate dem. Og jeg begynner å forstå dem (skjønt venstresiden gir lite lyd fra seg i dette tilfellet).
Italia er ikke eneste land med dette problemet. Husker du Brexit? Folket valgte Brexit, og regjeringen har siden sabotert forhandlingene ved hver eneste anledning. Vår egen erfaring med EU er at vi stemte mot to ganger, men ble meldt inn i EØS og nå må følge nesten hvert eneste pålegg uansett.

Folk flest i EU vil stoppe innvandring fra muslimske land og er svært bekymret over innvandring generelt. Eu jobber på full spreng med det stikk motsatte, og kaller det en trussel mot demokratiet at Polen og Ungarn ikke vil importere muslimer en masse.

Når en eurokrat eller internasjonalist som snakker om demokrati er en snok og en løgner som definerer «demokrati» som «de som gjør som jeg sier» og som kun bruker ordet som en unnskyldning for å lure de lettlurte og å undertrykke folkets faktiske vilje.

Videre er det vanskelig å se den prinsipielle forskjellen på Russland og vesten i en del av disse tilfellene. Putin følger folkets vilje – til en viss grad. Han bare tilsidesetter den av og til. I dette er det ingen forskjell der og her.

Folket generelt har, til tross for omfattende hjernevask of løgn fra medier og akademia i tiår, stort sett valgt riktig i saker som gjelder innvandring og nasjonal identitet. Derfor kan ikke vår elite la dem få rett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s