Italias nye minister til innvandrerne: Pakk sakene deres!

Salvini - pack your bags

Italia har ny regjering og nå er det slutt på leken for de hundretusenvis av afrikanere som befinner seg i landet. Matteo Salvini er blant de nye ministerene og nå kommer ting virkelig til å begynne å skje. Og når jeg sier «ting», så mener jeg selvfølgelig tusenvis av deportasjoner.

NRK:

Matteo Salvini er leiar i det høgreorienterte partiet Ligaen, som har danna regjering sammen med protestpartiet Femstjernersrørsla. Regjeringa blir leidd av jusprofessoren Giuseppe Conte, medan Salvini er visestatsminister.

Ikke dårlig. Her er det ingen grunn til å holde tilbake. En negativ innvandring på rundt 5 000 000 hadde gjort Italia svært godt.

Italia innvandrere

Noe annet enn å sende dem ut er bare plaster på et gapende sår. «Integrering» er verken mulig eller ønskelig.

Partiet hans aukar populariteten på meiningsmålingane i takt med den stadig meir innvandringsfiendtlege retorikken. Salvini vart klar i talen då han søndag vitja eit mottakssenter for migrantar som har kome sjøvegen til Sicilia frå Afrika.

Nok et bevis på at for innvandringskritiske partier gjelder det å skjerpe retorikken, ikke være mer «diplomatiske». Folk vil at dette skal løses, ikke at vi skal sitte rundt et bål og synge kumbaya mens vi later som at dette ikke er et problem.

– Italia skal ikkje lenger vere Europas flyktningleir, sa han ifølgje nyheitsbyrået Reuters.

Han lovar blant anna å etablere eit internerings- og utsendingssenter i alle italienske regionar, og han etterlyser hjelp frå EU.

– Anten må Europa hjelpe oss med å gjere landet vårt trygt, eller så vil vi sjølve velje våre metodar.

Salvini skal så angivelig ha dratt frem et maskingevær før han sa: «Vet du hvor mange asylsøknader denne avviser per minutt? 500!» Før han lo høyt og klasket journalisten så hardt i ryggen at han spyttet ut caffe latte på buksene sine.

Machine gun shooting

Ifølge anonyme kilder Dagens Blest har vært i kontakt med skal den nye ministeren ha bestilt 10 000 katapulter for å «sende den afrikanske plage tilbake der den hører hjemme». Da han ble spurt om han virkelig mente at dette ville få migrantene trygt over Middelhavet, smilte han lurt og sa: «Trygt? Over Middelhavet? Hva tror du jeg kommer til å sikte på egentlig?»

ITALY-POLITICS-LEGA NORD-SALVINI

Det er på tide at alle snylterne som har kommet inn i Europa drar tilbake til Afrika og Midtøsten. Dette kommer ikke til å ende pent hvis ikke togen- ops jeg mener båtene, begynner å gå. Like før jeg avslørte meg selv der gitt. Puh.

Jeg håper resten av Europa følger dette eksempelet så raskt som mulig. Vis vei, Italia!

Matteo Salvini Italia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s