Allianseungdommen troller MDG med gøyal brosjyre

MDG barneekteskap

Ungdomsorganisasjonen til Alliansen er ikke redd for å fornærme overvektige burugler og skjeggete hipstere med slappe håndledd. Nå har de visstnok laget en hysterisk brosjyre for å trolle Miljøpartiet de hasjGrønne.

Aftenposten:

Onsdag sto leder i det politiske partiet Alliansen, Hans Jørgen Lysglimt Johansen og nestleder Bjørn Christian Rødal på stand for Alternativ för Sverige på Egertorget i Oslo.

– Vi er en uoffisiell supporterklubb, forklarer Rødal.

Mens standen ble gjort klar, fikk en journalist i Aftenposten en løpeseddel som tilsynelatende er fra Miljøpartiet de Grønne (MDG) i hånden.

Ved siden av en avbildet barnebrud står det:

«Hva jeg og min ektemann gjør på soverommet er vår avgjørelse.

Det er uakseptabelt at etnisitet, alder, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk, seksuell orientering eller funksjonsevne begrenser individers deltagelse, innflytelse og livskvalitet».

Det kaller jeg kvalitetstrolling. Alle vet at Miljøpartiet de Grønne er helt spinnville. Faktisk er kallenavnet ‘Miljøpartiet de Gærne’ betydelig mer populært enn partiet selv. Det er sikkert derfor MDG reagerer negativt på dette, de er genuint bekymret for at folk ikke skal skjønne at dette er en spøk. Hva sier det om politikken deres?

Partisekretær i MDG, Lars Gaupset, ser alvorlig på saken.

– Jeg reagere sterkt på at noen utgir seg for å være MDG. Vi må vurdere hvordan vi skal følge dette videre, sier Gaupset.

– Det er ikke lov å spre falsk informasjon, og budskapet på flyvebladet stemmer ikke. MDG er imot barneekteskap.

Er dere det? Dere er definitivt for å importere flest mulig av de analfabetene som praktiserer dette. At politikken til MDG er en syk spøk kan alle nordmenn som ikke er fullstendig gale være enige om.

Hva sier så høvdingen om dette underholdende stuntet?

Lysglimt Johansen bekrefter at det er Allianseungdommen, Alliansens ungdomsorganisasjon, som delte ut flyvebladene.

– Det er rampestreker fra guttene. Det er ment som en meme (et bilde, ofte med humoristisk tekst, som spres på internett, journ.anm.). Jeg tar selvfølgelig ansvar for det, sier Lysglimt Johansen.

Nettopp. Lysglimt vet at man har alt å vinne på å gjøre narr av hatobjektene i MDG. Hvis det er noen som helst lærdom man kan trekke fra Alt-Right-bevegelsen i USA er det at humor er et helt essensielt verktøy i den kampen vi kjemper. Det at fienden gjør seg selv latterlig og i tillegg demoniserer sunnhet og normalitet er selvfølgelig til vår fordel.

quote-ridicule-is-man-s-most-potent-weapon-it-is-almost-impossible-to-counteract-ridicule-saul-alinsky-68-67-29

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s