Studie bekrefter hva alle vet: Innvandring er å kaste penger i dass

Dette føltes som en kjedelig bloggpost å skrive.

Er ikke dette gamle nyheter? Må vi terpe enda mer på detta nå?

Jeg tror faktisk det. Propagandamagasiner som the Economist, Huffington Post og andre gjentar nemlig falske nyheter om innvandrere om og om igjen, og vi nasjonalister må, som de oppofrende og altruistiske menneskene vi er, om og om igjen korrigere det.

Hvis du leser denne artikkelen er du sikkert et hakk over gjennomsnittet, og har sikkert fått med deg at de mange afrikanske intellektuelle som etterhvert har begynt å berike norsk ordskifte koster ca 9 millioner per person. Du har sikkert fått med deg at vi kunne reddet ørten hundre somaliere i Somalia for hver eneste en av dem som kommer til Norge (hvorfor man skulle ønske dette er et annet spørsmål).

money
Europeiske arbeiderpartier byr på negerinnvandrer, 2018. (Fargelagt). Dokumentarfoto.

Alle disse dataene kan, alene, motbevise den idiotiske ideen om at de «humanitære» bryr seg et døyt om å hjelpe flest mulig folk overleve. Og nå har det kommet enda et datapunkt fra Sverige som beviser det alle vet:

Although the average immigrant contributes to society, this does not weigh up to the initial costs and costs of the pension. The net cost of the average “refugee” will therefore be a total of 74,000 Swedish crowns (7,184 euros) per year.

As 830,000 migrants came to Sweden as asylum seekers, the country pays 61.4 billion crowns (5.96 billion euros) every single year for them.

Whew! 74000 kroner! En familie på 4 koster altså 296000 kroner i året. Dette er omtrent årslønnen til en ufaglært arbeider i Norge.

Ifølge disse folka kan du redde småbarn for 32 dollar i måneden. For prisen på hver innvandrer Sverige tar inn, kunne de altså isteden reddet 22 barn i utlandet hvert år for den prisen. Det er sikkert en del fusk med prisen for å fremstå bedre og mer effektiv enn de er, men på den annen side, det er ekstremt med fusk og juks i asylsystemet også.

Så hvorfor tar ingen disse dataene seriøst, og hvorfor fortsetter vi å ta inn masse innvandrere som om ingenting av dette var bevist? Svaret er at innvandringslobbyen er motivert av a) et endeløst hat mot europeiske mennesker b) profittmotiv, da organisasjonene deres ville slutte å eksistere uten innvandrere og c) stemmeimport, fra arbeiderpartienes side. Så lenge vi fortsetter å late som om de er motivert av humanitære motiver vil vi aldri komme noen vei med å bekjempe dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s