Araber sier «Fuck jøder» på festival

Kaveh Kholardi conspiracy

Generelt sett er vi ikke store tilhengere av arabere på denne siden, men det finnes unntak. Når de biter hånden som mater dem er det noe vi syns er ganske festlig. Beskyttelsen de får av å være brune går bare så langt. Å voldta lokalbefolkningens kvinner er en ting. Hvis man derimot sier noe om Guds utvalgte folk, da har man virkelig gått over streken.

VG:

Flere fikk maten i vrangstrupen da rapperen Kaveh Kholardi (23) ropte «fuck jøder» fra scenen under en gatematfestival i Oslo.

Svært opprørende. Har Kaveh glemt de seks milliardene som ble gjort om til lampeskjermer og såpestykker? Denne mangelen på følsomhet overfor Guds utvalgte er helt uakseptabel. Hører du? Helt uakseptabel!

«Er det noen muslimer her? Eid mubarak til dere.

Er det noen kristne her?

Er det noen jøder her? (Pause)

Føkk jøder (pause)

Neida, bare kødda.»

Dette sa Kaveh fra scenen under en konsert på arrangementet Gatematfest 2018, gjengitt av kommunikasjonsrådgiver Christine Thune i bydel St. Hanshaugen.

Til VG sier Thune at de umiddelbart fulgte opp uttalelsen med artisten, og har beklaget direkte til de som tok kontakt og sa de hadde reagert.

Hah! Tror du virkelig en beklagelse er nok? Shylock vil ha sitt pund med kjøtt. Selv om det kommer til å være en vanskelig beslutning siden dette er en stakkars undertrykket brun person og ikke den forhatte hvite mann.

Kaveh twitter
Hey, ro ned nå, Kaveh. Marc Rich, Bernie Madoff og Philip Green er individer! De utgjør absolutt ikke en del av en trend!

Bare noen dager før matfestivalen la Kaveh ut følgende melding på Twitter:

Meldingen var et svar på et spørsmål han selv stilte på Twitter:

«ASAP ROCKY har 28 ganger bedre stil? Fucking jøder er så korrupte»

«Hvordan Ble Drake front page på GQ som best dressed man in the World?»

Jøss. Kanskje vi burde kontakte denne Kaveh og få ham til å skrive for Dagens Blest. Kontrasemittismen hos denne araberen er tydeligvis fra øverste hylle og vi er alltid ute etter å lære mer om hvordan vi kan spre dette budskapet videre til nye mottakere.

Kaveh ga i flere år ut musikk i samarbeid med Norges største plateselskap, Universal Music. Selskapets daglige leder, Bjørn Rogstad, tar skarp avstand fra artistens utsagn mot jøder.

– Uttalelsen hans fra scenen – om det stemmer – og det han skrev på Twitter er rystende og fullstendig uakseptabelt, sier Rogstad.

Rystende er bare fornavnet.

holocaust-dracula-sesame-street.jpg
Kaveh forteller Ervin Kohn hvor mange som egentlig døde i Auschwitz.

Kaveh er sikkert langt nede akkurat nå og jeg kan derfor komme med en oppmuntrende nyhet. Han har nettopp vært så heldig å få en ny fanside. Dagens Blest stiller seg bak Kaveh i hans kamp mot den rotløse eliten. Sammen skal vi spre bevissthet om denne internasjonale klikkens kriminelle virksomhet. Denne byrden skal du få slippe å bære alene, kjære baserte araber. Hele Norge skal få vite hva som foregår.

Til seier!
SS soldiers running

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s