«Norske» jøder reagerer på Kavehs ekstreme antisemittisme

Jewish nature

Reaksjonene har naturligvis ikke latt vente på seg etter at en brun goy glemte sin plass og angrep de som er over ham på offerrangstigen, nemlig jødene. Et av de mer underholdende eksemplene på dette ble skrevet av en «norsk» jøde ved navn Linn Rosenborg. Vår kjære venn Linn er avbildet nedenfor.

Linn Rosenborg
Jesus Kristus! A. Wyatt Mann kommer til å saksøke meg for brudd på opphavsretten bare for å legge ut dette bildet.

Linn er en sjarmerende kvinne ser det ut til. Hun skriver akkurat slik man er vant til å se fra Guds utvalgte folk. Og gjett hvilken publikasjon hun er assosiert med.

Antirasistisk Senter:

Fuck jøder.

I løpet av lørdagen har flere aviser meldt om uttalelsen, og om en Kaveh som beklager. I hermetegn.

Ok da, så slang han på et «nei da, bare kødda. Vi er alle guds barn» fra scenekanten, men han hadde allerede sagt ordene.

Fuck jøder.

I en uttalelse til Dagbladet skriver Kaveh at «fuck jøder»-utspillet tas ut av kontekst.

– Jeg er ikke rasist og jeg er ikke jødehater.

Men, du. Kaveh. Du sa ordene.

Fuck jøder.

Som kjent er vi svært opprørte over Kavehs forferdelige hat mot kremmere. Hvorfor er vi blitt en fanside av ham, spør kanskje leseren? Hysj, ikke tenk på det. Redaksjonen i Dagens Blest er helt enig med Linn i det hun skriver. La oss høre på hva et medlem av denne ekstremt privilegerte stakkarslige og undertrykte folkegruppen har å si. Det er viktig at vi forstår det fullstendig irrasjonelle hatet som har forfulgt dem helt fra tidenes morgen.

Til Dagbladet «åpner du for å beklage overfor den yngre delen av publikumsskaren som følte seg støtt av utspillet».

En beklagelse til dem som føler seg støtt er ingen beklagelse, Kaveh. Det er bullshit. Det samme gjelder ytringen du kom med på Facebook-siden din som, så langt jeg kan se, nå er slettet.

Jeg beklager, men nei. Du får ikke lov til å servere en så half ass, patetisk og gjennomsyret falsk beklagelse. Du er ikke lei deg. Du angrer ikke. Du tar ikke tilbake det du sa. Du innser ikke at det var feil. Råttent. Stygt.

Så sant, så sant. Linn skriver godt og hun skriver med attitude! Det at mediene (også utenfor Norge) har laget en stor sak ut av dette er ikke noe i nærheten av nok. Antisemittisme er en forbrytelse som disse nye landsmennene ikke skal få lov til å slippe unna med. Heldigvis har en annen kjent karikatur tatt det et steg videre. Ervin Kohn har nemlig anmeldt Kaveh for sine hatske utsagn. Rettferdigheten kommer til å skje nå som KOOOOOOOOOOOOOOHHN er på saken.

Dagbladet:

Kohn, forstander i Det Mosaiske Trossamfund og andre nestleder ved Antirastisk senter, anmelder uttalelsene til som rapperen Kaveh kom med i forbindelse med en konsert fredag forrige uke.

– Jeg anmelder uttalelsene etter staffelovens paragraf 185 som setter et forbud mot hatefulle ytringer. «Fuck jøder» er ikke så lett å oversette til norsk, men i denne sammenhengen vil det være «Til helvete med jødene». Det er en uttalelse som er hatefull, for den fremmer hat mot jøder, sier Kohn til Dagbladet.

Vi er i 2018, dere. Denne type hat må nedkjempes for enhver pris. Jøder og Israel har knapt noen gang gjort noe for å fortjene å bli mislikt. At folk fra alle verdens hjørner har hatt noe imot dem er bare et morsomt sammentreff.

Men tilbake til Linn og hennes artikkel.

Hvem tror du at du er, som bruker din scene og din plattform til å spre konspirasjonsteorier og antisemittisme? Har du noen forståelse for hvor farlig dette kan være? Har du noensinne åpnet en historiebok? Hvem er du til å bagatellisere jødehat og konspirasjonsteorier?

«Konspirasjonsteorier» om innflytelsesrike mennesker er helt uakseptabelt, uansett hvor sanne de skulle være. Fakta kan også være hatefulle.

Fuck jøder, eller hva?

Jeg gjentar her, det jeg svarte deg på Twitter.

Og jeg som var så himla fan av deg. Med trykk på VAR. Hilsen norsk jøde som må rydde i spillelistene sine. Fy faen.

I sinne slang jeg også på et lite:

Jeg kjenner nå at jeg ikke fikk sagt alt jeg ville i forrige tweet. Glemte «jeg spyr», «takk og farvel» og «jeg slår opp». Og ja: educate yourself bitch. Sånn.

Virkelig godt formulert. Hun har åpenbart en verbal IQ godt over gjennomsnittet. Jøder og degenerert musikk går hånd i hånd, men nå ser det ut til at de skiller lag i dette tilfellet. Det må være kjedelig når kjæledyrene glemmer hvem de skal angripe. Er mangfoldet og det fargerike fellesskapet ikke så hyggelig allikevel? Kanskje noen skulle tenkt seg om før de åpnet Europas grenser til den tredje verden?

linn rosenborg farger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s