Flink gutt som gjorde ingenting galt myrdet av rasehatende politimann

Antwon Rose

Det har skjedd nok en gang, folkens. En stakkars uskyldig basketball-amerikaner har blitt skutt ned av en politimann kun på grunn av pigmentene i huden hans. Skal denne forferdelige rasismen noen gang slutte?

New York Times:

The fatal shooting this week by an East Pittsburgh, Pa., police officer of an unarmed teenager who was attempting to flee prompted more protests on Thursday and calls for answers from law enforcement officials.

The teenager, Antwon Rose II, 17, was a passenger in a car that had been pulled over because it matched the description of a vehicle that had fled an earlier shooting in which a 22-year-old man was wounded, the Allegheny County Police Department said in a statement.

Okei, ingen grunn til å tenke at det er noe utenom det vanlige her. Antwon gikk sikkert hjem fra bibelstudiene og så ble han kidnappet av kriminelle som ville legge skylden på ham. Det virker som en helt plausibel forklaring for meg.

Og om han så var med på en skyting tidligere samme dag, betyr det at han fortjente å dø? 400 år med slaveri sitter i et folk og derfor syns jeg vi bør tilgi afroamerikanerne deres astronomiske- eh, jeg mener litt høye kriminalitetsrate. Det som skjedde for hundrevis av år siden har stor betydning for hva Antwon og Dequan gjør i dag, det sier seg vel selv? Den stakkars gutten var ubevæpnet for svingende!

On Thursday, Mike Manko, a spokesman for the Allegheny County District Attorney’s Office, confirmed reports that Antwon, while unarmed, had an empty clip of a handgun in his pants pocket at the time he was shot.

Det beviser jo ingenting! Og hva skal han liksom bruke et tomt magasin til? Mest sannsynlig skjøt politimannen ham fordi han så at Antwon var en smart ung mann med en lysende framtid og det kunne ikke denne hvite hateren tolerere. Antwon var i ferd med å få livet på rett kjøl, men rakk aldri å bli lege eller advokat takket være denne morderen som hatet hudfargen hans. Jeg blir kvalm!

On Wednesday evening, dozens of people gathered outside the East Pittsburgh Police Department to protest the black teenager’s death. “No justice, no peace!” they chanted. Some carried signs that said, “Justice4Antwon” and “#BlackLivesMatter.” Then on Thursday, hundreds of people rallied outside of the Allegheny County Courthouse; later Thursday evening, protesters poured onto Interstate 376, blocking it.

En verdig sak og et verdig skue. Den hatefulle hvite mann skal overvinnes! Antwon var en god gutt og han har ikke gjort ingenting galt.

Those who knew Antwon described him as bright, lively and funny. He was a senior at Woodland Hills High School who was expected to graduate at the end of the year, the superintendent, Al Johnson, said in an interview on Wednesday.

“He was an excellent student,” Mr. Johnson said, adding that Antwon was taking Advanced Placement classes.

Der har du det. Vi har mistet den neste Neil Degrasse Tyson på grunn av dette hudfargehatet som ser ut til å være et ufravikelig krav for å kunne bli politimann i USA. Alt-Right-bevegelsen vokser fram og politimenn føler de har rett til skyte vilt i gatene så lenge de befinner seg i et svart nabolag. Dette er takket være Donald Drumpf og hans fascistiske innflytelse over USA. Tenk at jeg skulle leve til å se slike hatefulle tider.

Huff.

Why shoot him lol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s