Arabernes uendelige frekkhet: ISIS-brud klager etter hjelp

I Norge har vi alltid  – minst siden vikingtiden – hatt en sterk sans for gjengjeldelse. Dersom noen gir noe til deg, har du en plikt til å sette pris på dette og helst gjengjelde det en gang. Vi ser sterkt ned på utakknemlighet og har alltid gjort det.

Andre mennesketyper er ikke slik. Deres oppførsel er mer som ville dyrs. Dersom du mater ville dyr begynner de å klage etter mer og mer og blir aggressive hvis maten uteblir. De kan fort finne på å spise deg ettersom de forbinder deg med mat.

maxresdefault

Denne typen væremåte ser vi klart i det siste innlegget i aftenposten, der Aisha Shezadi – en kvinne som dro til Syria for å støtte ISIS fordi hun hater Norge, nordmenn og den norske stat (jeg kan forstå den siste) – klager på at staten ikke gjør nok for å hjelpe henne.

 

I skrivende stund er det ubeskrivelig varmt. Drikkevannstankene er tomme, toalettene ødelagte og ubrukelige. Gassen på kjøkkenet er for lengst oppbrukt, så matlaging blir det lite av.

Sykdom og virus tar ingen ende, og «helsevesenet» her fryder seg over dødsfall blant oss. Men hvem bryr seg? Ikke norske myndigheter, tydeligvis.

Sånn fortsetter det egentlig. Det stopper henne ikke fra å klage på hvordan Norge har undertrykket henne, hvordan FrP er onde, og hvordan hun overhodet ikke egentlig har lyst å dra tilbake til Norge, hun bare må dra tilbake fordi… Hvorfor det egentlig?

Det morsomste avsnittet er det som heter «jeg tar ansvar». Hun tar ansvar og sier det er hennes skyld, men det er uvisst hva dette betyr, for hun mener ikke at hun fortjener skjebnen sin, eller at Norge ikke skal bruke masse krefter på å hente henne tilbake, eller at hun skal ofre noe som helst. Hun er heller ikke villig til å sende barnet sitt til Norge for å få et bedre liv, men selv bli i utlandet, som er noe noen har spekulert i.

Grunnen til at hun ordlegger seg på denne måten er enkel: Hun vet at «ansvar» er noe nordmenn liker, så hun bruker det ordet for å få oss til å gi henne mat husly. Dessverre er det grunn til å tro at dette vil virke. Barnet hennes er nemlig norsk statsborger, og har derfor en »’menneskerett»’ til å komme hit til Norge; og i Norge har han en »’menneskerett»’ til å få best mulig oppvekst, og dersom mor er den barnet er nærest knyttet til skal det mye til for at ikke mor får oppholdstillatelse, selv om moren ikke skulle vært norsk statsborger. Det er uten tvil en haug med humanitære parasitter som vil hjelpe henne med alle detaljene.

Vi har laget et bisarrt system her i landet der totalt utakknemlige mennesker, som bare har som intensjon å kreve og kreve og kreve, faktisk får lov til det og uten å betale noe tilbake. Denne ISIS-bruden er bare det mest åpenbare eksempelet, vi ser samme tendens i velferdssystemet hver eneste dag. Per i dag er det ingen partier som er for å forandre dette systemet, men flere våkner opp hver dag. En dag vil vi kanskje være fri for alle disse utsugende fremmedelementene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s