Hevn etter utroskap burde legaliseres

Oppressive Laughter

Noen tenker kanskje at dette er å gå for langt, men – selv om vi ikke snakker om vold her – er det bare hanreier og andre stakkarslige tapere som synes det er greit at kvinner ligger rundt. Det bør være sterke insentiver i begge retninger for å opprettholde monogami som normen. Altså bør utroskap straffes og trofasthet belønnes. Et eksempel fra Danmark viser en helt naturlig reaksjon på fraværet av riktige sosiale (og juridiske) mekanismer. Vi støtter naturligvis ikke ulovlige handlinger, men har full forståelse for at denne mannen endte opp med å gjøre det han gjorde.

Dagbladet:

Torsdag denne uka ble en 44 år gammel mann fra Hjørring i Danmark dømt til to år og tre måneder i fengsel for vold og utpressing. Det skriver avisa Nordjyske.

Det hele startet i 2016 da mannen oppdaget at kvinnen han hadde vært sammen med i 29 år hadde vært utro. Han tok så med en venn og oppsøkte mannen som hadde hatt en affære med kona hans.

Skilsmisse der kvinner uansett får halvparten og en kultur hvor utroskap ellers har minimalt med negative konsekvenser for den utøvende part har ført til at disse tøsene tror de kan gjøre akkurat hva de vil.

Punition_des_cocus_voluntaires_a_Venise
Offentlig straff av noen som har begått utroskap i Venezia på 1600-tallet

Våre fiender ødela familien først ved å «frigjøre» kvinner. Feminisme har gjort at kjernefamilien i dag står mye svakere enn den har gjort i foregående århundrer. For at dette skal kunne fikses må skilsmisse gjøres vanskelig og det må være et sosialt press som sikrer at utroskap er assosiert med et sterkt stigma. Monogami er uansett noe som er mer naturlig for europeere enn for andre grupper, men når den mest degenererte oppførselen fremmes av mediene, vil vi likevel ha et stort problem med skamløse tøyter.

Den fornærmede ble slått gjentatte ganger, og ble deretter truet på livet dersom han ikke utbetalte 50 000 danske kroner til den forsmådde ektemannen.

I nesten halvannet år fortsatte utpressingen. Den fornærmede ble truet til å overføre 4000 kroner i måneden, og han ga også bort bilen sin og bank ID-en sin.

LOL. Jeg har absolutt ingen sympati for denne fyren. I tidligere tider hadde han blitt behandlet mye verre og den som gjorde det mot ham ville enten ha blitt straffet mildt  eller ikke blitt straffet i det hele tatt.

Wikipedia:

Prior to 1975, the French Penal Code of 1810 allowed lighter sentences for crimes of passion. Article 324 permitted the murders of an unfaithful wife and her lover at the hand of her husband, though only «at the moment» when the wife and her lover were «[caught] in the fact» by the husband in the matrimonial home. On November 7, 1975, Law no. 617/75 Article 17 repealed Article 324. Many countries, including some western countries like Belgium, were legally influenced by the Article 324. Prior to 1997, Belgian law provided for mitigating circumstances in the case of a killing or assault against a spouse caught in the act of adultery. In Luxembourg, Article 413 (repealed in 2003) provided mitigating circumstances for murder, assault and injury of an adulterous spouse.

Det var tider det. En gang kommer vi oss tilbake til et slikt samfunn.

44-åringen hadde tatt opp flere lån i den fornærmedes navn, og flere av disse ble ikke tilbakebetalt. Da politiet kontaktet mannen, la han alle kortene på bordet.

44-åringen nektet straffskyld. Han innrømmet å ha oppsøkt den fornærmede, og at han slo ham en gang, men nektet for den omfattende volden og påfølgende utpressingen.

Selvfølgelig bør det påpekes at kvinnen er mest ansvarlig siden det er hun som er den som er utro her, men en mann som er med på det (når han vet at kvinnen er i et forhold eller har god grunn til å burde vite det) fortjener også en form for straff. Vi kan velge å være siviliserte eller vi kan velge å være mer hardhendte. Jeg heller mer mot sistnevnte.

Hvit Sharia virker som den absolutt beste løsningen, spør du meg.

offentlig pisking

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s