Norges beste goy vil sørge for at snublesteiner irriterer flere

Yassine Arakia

Snublesteiner er noe dritt. Det ligger litt i navnet, naturligvis. Noe som er lagd utelukkende for at man skal snuble i dem og bli påmint om alle dem som ble gjort om til møbler og rengjøringsprodukter. Som om ikke de 6 millioner filmene fra (((Hollywood))) er nok!

Bert Final Solution

Nå vil en marokkaner med norsk pass at det skal lages en app med kart som viser hvor alle disse irriterende «minnesmerkene» befinner seg hen.

Utrop:

Høyres bystyremedlem Yassine Arakia vil at kommunen skal lage en app som viser hvor Oslos snublesteiner ligger, slik at jødiske minnesteiner ikke forsvinner.

Tidligere i sommer kom nyheten om at åtte jødiske snublesteiner var sporløst forsvunnet fra Oslos gater. Brosteinene med minneplaketter over jøder som ble deportert og drept i Holocaust er fjernet fra Sorgenfrigata på Majorstua og Markveien på Grünerløkka, skrev NRK Østlandssendingen.

Grusomme saker. Tenk at steinene bare kunne forsvinne slik! Det er jo nesten som de påståtte likene gjorde da man begynte å lete etter dem ved Treblinka.

Det er virkelig påfallende hvor lite fysisk bevis som eksisterer, særlig når man ser på hvor mange ganger vi blir påminnet om dette som «helt definitivt skjedde».

– Dersom Oslo kommune lager en enkel app som markerer steinenes posisjon i et digitalt byplankart, så vil alle som graver opp fortau og gater kunne på forhånd se hvor steinene ligger. Dette er av stor betydning for etterkommerne av norske jøder, sier Arakia til vartoslo.no.

Mange døde under andre verdenskrig, men det er tydeligvis viktig å få frem at en gruppe mennesker skal ha lidd mye mer enn alle andre. Døde det ikke flere nordmenn i Norge enn såkalte «norske jøder» i løpet av andre verdenskrig?

Døde andre verdenskrig

Merkelige saker.

Når Vårt Oslo-journalisten spør hvorfor han som muslim er engasjert i jødenes historie, svarer Arakia:

– Fordi jeg frykter at historien kan gjenta seg. Jødene var en minoritet i Norge og Europa under krigen, men dette kunne like gjerne rammet andre minoriteter som muslimer. Og min fars generasjon vokste opp sammen med jøder i Marokko. De var en integrert del av samfunnet i for eksempel min fødeby Casablanca. I barndommen lærte jeg om sameksistens mellom jøder og muslimer.

Dette er ikke nytt. Muslimer og jøder hjelper hverandre ofte til tross for at det kan virke som om de er på motsatt side. At de slåss har mye med at de holder til i samme område og at Israel bruker USA til å ødelegge sine muslimske naboer. Det er helt tydelig for enhver som leser det jøder skriver om innvandring og Islam at de frykter europeere mye mer enn muslimer. Og alt dette går tilbake til Holocaust. Nasjonalisme er fremstilt som det ultimate onde på grunn av jødenes frykt for et nytt Holocaust. Sånn kommer det til å være så lenge de har den sterke innflytelsen de har i Vesten. Heldigvis er det i ferd med å endre seg.

Holohoax_11

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s