Frp har blitt altfor politisk korrekte

pride.jpg

Fremskrittspartiet fortjener en viss anerkjennelse for å ha vært det ene partiet i Norge som hele tiden har snakket om innvandring og som har gjort det uten å forbli et irrelevant knøtteparti. Men – i likhet med veldig mye annet – var de mye bedre før. De siste årene har de beveget seg altfor mye i retning av de andre partiene. Dette har i stor grad skjedd under Siv Jensen og særlig ungdomspartiet ser ut som noe helt annet enn det grasrota til partiet vil at de skal være. Det som basen til Frp forbinder med dem er streng innvandringspolitikk, lavere skatter og færre inngrep og generelt en motstand mot politisk korrekthet. Nå er «pride» plutselig blitt en stor sak for Frp og ungdomspartiet har en leder som mener det er viktigere at homofile skal få gifte seg med hverandre og adoptere barn enn han er av å ha en streng innvandringspolitikk.

Enda godt at de har en slik fyr som kan forsvare dem mot irrelevante angrep fra den grusomme feministen Martine Aurdal. Dette er noe basen til Frp virkelig syns det er verdt å bruke tiden på.

Dagbladet:

Partnerskapsloven ble vedtatt i 1993, og var ansett for å være et stort gjennombrudd for homobevegelsen. Allerede i 1990 ble rett til å inngå partnerskap for lesbiske og homofile vedtatt på landsmøtet til Fremskrittspartiets Ungdom. Det var kun Unge Venstre som var tidligere ute enn FpU med et lignende vedtak. Da loven ble foreslått i Stortinget, var det med en stortingsrepresentant fra Frp, Jan Erik Fåne, som medforslagsstiller. Flertallet for loven i 1993 bestod av seks representanter fra FrP. Merkelig nok er dette noe som sjeldent nevnes når homohistorie og FrP nevnes samtidig.

Fåne er en fullstendig idiot av en liberalist som var blant de som meldte seg ut av partiet etter det beryktede landsmøtet på Bolkesjø. Hvis Frp skal fortsette å være en relevant kraft i norsk politikk, må de rense ut denne typen liberalister både fra Frp og Fpu. Ingen vil ha denne klovnepolitikken. Det er bare å se på partiet Liberalistene for å bli overbevist om det.

Partnerskapsloven var et enormt gjennombrudd, det samme var ekteskapsloven for 10 år siden. Frp var etter 1993 ingen særlig god forkjemper for homofiles rettigheter i mange år. Vi har ikke behov for å bestride dette. Det at Frp stemte mot ekteskapsloven i 2008 var et feilgrep, men så endret også partiet standpunkt fire år senere.

Det var helt riktig å stemme imot denne loven. Feilgrepet var å snu. Ekteskap handler om familie og barn. To ting som er helt uforenlige med homofili.

Gay parenting

Og dette er interessant, for hva har egentlig skjedd siden 2008? Partiet endret altså standpunkt i 2013, fire år er en svært kort periode i homokampen. Det har skjedd en endring i partiet det blir feil å kalle rosavasking, det handler rett og slett om at partiets medlemmer og landsmøte har endret mening. I våre øyne var dette en helt nødvendig endring, ettersom FrPs grunnsyn er at enkeltmennesket skal få størst mulig frihet, da må dette også gjelde LHBTIQ-personer. Det har da ingenting med innvandring å gjøre, slik Aurdal insinuerer.
Alt som er feil med det degenererte forfallet vi er vitne til begrunnes med likhet, frihet og enkeltmenneskets rettigheter. Det viser en total mangel på evne til å se det store bildet. Homofile bør ikke ha lov til å adoptere barn, de burde ikke få gifte seg og de bør ikke oppmuntres til å fortsette med sin ekstremt dekadente og frastøtende oppførsel.
pride barnehage

Dette er ikke toleranse, dette er politisk korrekt propaganda som tvinges på våre yngste. Og de tar dette alltid et steg videre. Det er aldri nok det de får.

I 2013 ble Solveig Horne homominister. Under hennes tid ble Norge kåret til verdens nest beste land for skeive å bo i. Det ble vedtatt en handlingsplan med tiltak for å forbedre livskvaliteten til skeive mennesker. Og nå kan transpersoner endre juridisk kjønn uten å gjennomgå potensielt farefulle operasjoner mange ikke ønsker. Dette ble foreslått av en Frp-regjering, og vedtatt med en enstemmig stortingsgruppe fra Frp.
Dette er naturligvis ingenting å skryte av. Det finnes ikke en eneste person som stemmer på Frp fordi de ønsker flere rettigheter til transene. Du kjemper ikke imot politisk korrekthet ved å akseptere alle premissene til dine fiender. Hvis Frp ikke slutter å bevege seg i denne retningen, vil de bli et irrelevant parti i fremtiden. Det er ingen mangel på politisk korrekte partier i Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s