Poly-personer er uten unntak degenererte misfostre

poly-personer

Er det en ting som er felles for mye av det som fremmes i dagens Weimar-Norge, så er det et fokus på det stygge, det patetiske og det frastøtende. Mens man i tidligere tider opphøyde det vakre, det edle og det gode har vi nå en kultur hvor det er viktig å forherlige det absolutt verste blant mennesker.

Et godt eksempel på dette er såkalte poly-personer. Disse skal angivelig være akkurat som alle andre – bortsett fra at de er i forhold med flere mennesker samtidig – men hvis man ser nøyere på det, er det helt tydelig at det er noe som går igjen. Heartiste har vært innom dette flere ganger og jeg ble minnet om hans observasjoner da jeg nylig hatleste NRK. I forbindelse med pride-paraden skal poly-personer for første gang være med å gå med egen fane i toget. Det skjer jo fremskritt hele tiden når man bor i et slikt progressivt Utopia. Tenk at jeg skulle leve til å se denne fantastiske dagen!

NRK:

Under årets Pride-parade skal poly-personer for første gang gå under en egen fane. – Folk lever skjulte liv og er redde for å stå frem. De frykter for å miste jobb, muligheter og familie, sier Lynn Myrdal (39).

Det kan virke som de føler de har noe å skamme seg over selv med all denne «toleransen» overfor seksuelle avvikere. Noe som for øvrig er et av de absolutt tydeligste tegnene på vestlig forfall. Normalisering av motbydelig oppførsel i toleransens navn er en del av kjernen til politisk korrekthet.

Det er kanskje en merkelig og unaturlig tanke for mange.

Å skulle ha to kjærester på samme tid. Eller tre. Kanskje fire. Eller fem, seks, eller like godt syv?

I et samfunn hvor det stort sett er vanlig å ha én partner, lever også de som føler at det å begrense kjærligheten sin til én person er like feil som å skulle dele kjæresten sin med flere.

Kanskje unaturlig? Monogami er grunnlaget for en stabil familie. Hvis man har en kultur der det er akseptabelt å ha «forhold» med mange mennesker på en gang, vil man få fullstendig kaos. Man vil faktisk få – og jeg hater å si dette – Afrika. Greit, jeg liker egentlig å påpeke dette, men det er også et faktum. Hvis du vil ha et samfunn der ingenting fungerer og ingenting blir gjort, så er dette en del av måten å gjøre det på.

Den som studerte det innledende bildet har sikkert lagt merke til noe påfallende. Nemlig hvor lite attraktive de som tar del i polyamori tilsynelatende er. Enten det er det ytre eller det indre, er det ingen tvil om at noe mangler. Og dette er ikke et unntak, det er heller regelen. Hver eneste gang jeg har sett noen som sier de driver med polyamori, har det vært noen av de mest frastøtende menneskene jeg noen gang har sett. Misfostre som i ren desperasjon samler seg og deler hverandres selskap.

Lynn Myrdal går bort og kysser kjæresten May Kristina Rytterager på kinnet og rufser henne i det krøllete håret.

– Du er så skjønn, vennen min.

May sitter sammenkrøllet i sofaen, tett inntil Sigmund Ramberg som hun kaller «relasjonen sin», og stryker ham over armen.

For å holde tungen rett i munnen: Lynn og May er sammen. Sigmund og May er sammen. Lynn og Sigmund er ikke sammen.

I tillegg har alle tre flere andre relasjoner.

pepeavsky

Tenk deg å ta til takke med noe slikt, for så å bli kalt «relasjonen» hennes.

Den som ønsker å dykke dypere ned i mørket, kan lese resten av artikkelen, men ikke forvent å finne noe som helst av verdi.

Nikola-Tesla-Quote-You-may-live-to-see-man-made-horrors-beyond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s