Lar staten mindreårige innvandrere fritt voldta våre jenter? (ja)

Dagbladet, avisen vi alle elsker å hate, overrasket oss særdeles da den her forleden valgte å rapportere ekte nyheter, og bare pyntet på sannheten littegranne:

Ifølge Oslo-politiet står ti barn under 15 år for hele 187 forbrytelser i hovedstaden. Politiet mottar anmeldelser om alle typer kriminalitet: voldtekter, brannstiftelse, biltyveri, vold mot politiet og ran. Alle sakene henlegges på grunn av gjerningsmannens unge alder. Politiet er på defensiven og kommer nå med et desperat rop.

Spesielt provoserende er at mange av disse «barna» har begynt å voldta allerede, sjekk listen:

69935599
Hentet fra dagbladet-artikkelen.

Hvordan har disse barna, som er under 15, allerede nå kommet så i villrede? Hvordan kan en så ung begå så rå forbrytelser?
Svaret er lett: Andre raser modnes tidligere. De er derfor ikke biologisk sett barn. Jeg siterer Rushton:

The faster pace of growth among Blacks goes on through childhood. Black babies have greater muscular strength and can reach for objects better. Their neck muscles are often so developed that they can lift their heads up when they are only nine hours old. In a matter of days they can turn themselves over.

Black children sit, crawl, walk, and put on their own clothes earlier than Whites or Orientals. The findings are measured by such tests as Bayley’s Scales of Mental and Motor Development and the Cambridge Neonatal Scales.

Oriental children, on the other hand, mature more slowly than do White children. Oriental children often do not walk until 13 months. Walking starts at 12 months for White children and 11 months for Black children.

X-rays show bones grow faster in Black children than in White children. Whites develop bones faster than Orientals. Brain wave patterns develop faster in Black than in White newborns.

Blacks have faster dental development than Whites, who mature faster than Orientals. Black children begin the first part of permanent tooth growth at about 5.8 years and finish at 7.6 years. Whites begin at 6.1 years and finish at 7.7 years, while Orientals begin at 6.1 years and finish at 7.8 years. Blacks have larger jaws and larger teeth. They have more teeth and more often have the third and fourth molars. Whites have larger jaws and teeth and more teeth than do Orientals.

Blacks reach sexual maturity sooner than Whites, who in turn mature sooner than Orientals. This is true for things like age at first menstruation, first sexual experience, and first pregnancy.

One study of over 17,000 American girls in the 1997 issue of Pediatrics found that puberty begins a year earlier for Black girls than for White girls. By age eight, 48% of the Black girls (but only 15% of the White girls) had some breast development, pubic hair, or both. For Whites this did not happen until ten years. The age when girls began to menstruate was between 11 and 12 for Black girls. White girls began a year later.

Sexual maturity in boys also differs by race. By age 11, 60% of Black boys have reached the stage of puberty marked by fast penis growth. Two percent have already had sex. White boys tend not to reach this stage for another 1.5 years. Orientals lag one to two years behind Whites in both sexual development and the start of sexual interest.

Videre: Det er en åpen hemmelighet at f. eks. afroamerikanere har en høyere grad av sosiopatisk oppførsel, altså mangel på empati, forståelse av konsekvense og så videre, sammenliknet med andre raser. Det er høy sannsynlighet for at dette gjelder afrikanere i Norge også. Når dette kombineres med en høyere biologisk alder enn det som skulle tilsies, har vi mange ungdomskriminelle som er «mindreårige» selv om facto de er unge voksne menn men høy tilbøyelighet for sosiopatisk oppførsel. Jo, og som staten ikke kan gripe inn mot selv når de voldtar unge jenter.

eunrkyr
Hadde jeg vært litt flittigere hadde jeg laget en norsk versjon av denne

Et evig problem i det multikulturelle samfunn er at man skal lage like lover for folk som er ulike. En kriminell lavvalder på 15 gir en viss mening for oss hvite som modnes i europeisk tempo, men for de som praktisk talt er utvokst på den alderen er det mindre nyttig.

Hvis du leser dagbladet-artikkelen sier de ikke eksplisitt at disse kriminelle er innvandrere, men a) man skal ha fulgt bra lite med i timen for ikke å ha fått det med seg og b) de skolene som nevnes er i ground zero for innvandringsinvasjonen. De nevner Jordal Skole, der rektoren «kjenner godt til flere av de unge guttene på politiets liste». Denne skolen har ikke overraskende svært høy fremmedspråklig andel.

Enda mindre overraskende er det at rektoren foreslår at løsningen er å bruke enda mer ressurser på å dulle med disse «barna»:

Holm mener barn i faresonen må få tidlig hjelp og oppfølging, og at det må lages en god ramme rundt hele familien fra tidlig barneskolealder.

– Barna er ikke født sånn, sier Holm, som mener et system hvor idretten og andre fritidsaktivitet får en tydeligere rolle, kan gi en god effekt.

– Mange av disse ungdommene kommer fra fattige hjem med lite oppfølging hjemmefra. Deltagelse i idrett kan være dyrt. Hvis det koster for mye å være med på en basketballturnering kan de ikke være med, og da kan barna oppleve stigmatisering og utenforskap. Når de de i tillegg er usikre og lett krenkbare, vil problemene kunne eskalere, sier Holm. […]Hvis jeg får en gutt på kontoret som sier han har lyst til å begynne med klatring, da må det ikke ta tre måneder før dette er i gang

Ja, løsningen er selvfølgelig at vi hvite skal bruke enda større mengder energi, tid og penger på å dulle med psykopatiske unge menn som for lengst har oppdaget at de får det de vil uten konsekvenser.

Det sier seg selv at så lenge dette er policyen kommer problemet aldri til å bedre seg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s