Lykkejegerne renner inn i Norge til tross for «rekordlave» flyktningtall

flyktninger ungarn

Leseren har helt sikkert hørt at innstramminger har blitt gjort i norsk innvandrings- og asylpolitikk og at vi angivelig har tatt imot et «rekordlavt» antall flyktninger den siste tiden. Men det de som sier dette «glemmer» å nevne er at familiegjenforening (les kjedemigrasjon) fortsetter som aldri før. Hele 14 236 fremmede kom til Norge gjennom denne typen innvandring. Og Frp skal innbille oss at de gjør alt de kan for å bremse denne invasjonen fra den tredje verden?

Siv jensen innvandring

Det er tydelig for alle som følger med at noen av de som sitter høyt oppe i Frp er mye mer opptatt av å beholde sin regjeringsposisjon enn de er av å gjøre det beste for Norge. Makt korrumperer og alt det der. Det virker som de forteller seg selv at så lenge de har noe innflytelse, kan de gi etter for Høyres krav gang på gang og velgerbasen til Frp kan være fornøyde med at det i det miste ikke er Gahr Støre som sitter ved roret. Det er helt fjernt fra virkeligheten. Frp hadde høyere oppslutning da de var tøffere. Hvis de tror at deres kjernevelgere (som alle er sterkt kritiske til innvandring) er fornøyd med at Norge skal ta imot enda flere lykkejegere, tar de grundig feil. Heldigvis finnes det fortsatt noen i partiet som vet hva som burde gjøres.

Dagen:

Carl I. Hagen mener Frp-leder Siv Jensen må ta partiet ut av regjering dersom Norge tar imot nye flyktninger som har kommet til Europa over Middelhavet.

Gud velsigne Carl I. Hagen! Det er en tragedie at denne mannen aldri fikk mulighet til å være minister. I stedet er vi tvunget til å leve med Siv Jensen og hennes ekstreme feighet. Trist!

– Jeg forventer at partiets ledelse nå setter foten ned og sier at det er uaktuelt å ta imot flere økonomiske migranter til Norge, altså disse som godhetstyrannene kaller flyktninger, sier Hagen til Dagbladet.

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Det er helt innlysende at de som kommer til Europa ikke er flyktninger.

Refugees only want safety

Lykkejegere, økonomiske migranter, en invaderende horde. Kall dem gjerne disse tingene, men kall dem for all del ikke flyktninger.

EUs toppsjefer har inngått en avtale om at EU-land i fellesskap skal ta ansvaret for flyktninger og migranter som plukkes opp i Middelhavet. Hagen sier Norge ikke skal ta imot en eneste en som resultat av EUs nye flyktningdugnad.

Norge er ikke engang med i EU. Hvis Frp aksepterer ett eneste av disse fremmedelementene, kommer basen til å miste nesten all respekt for partiet. Mange av de som er sterkest imot innvandring stemmer bare på Frp fordi det finnes ingen alternativer blant de andre partiene på Stortinget. Hvis Frp vil skape et rom til høyre for seg, er det deres valg, men det kommer også til å redusere dem betydelig siden deres viktigste sak tross alt er innvandring.

– Det er ikke mulig for Frp å fortsette i regjering hvis denne domineres av en naivistisk og snillistisk holdning til bølgen av økonomiske migranter som vil til Europa for å leve av våre velferdsordninger, sier han.

Hagen er som en god vin, han blir bedre og bedre med årene. Jeg syns virkelig han ga seg i politikken altfor tidlig.

Hagen støtter imidlertid EU-forslaget om å etablere mottakssentre i Nord-Afrika. På spørsmål fra Dagbladet om ikke det er en risiko for at dette blir rene interneringsleirer hvor mennesker blir boende på ubestemt tid, svarer han:

– Det kan godt hende, men da vil iallfall strømmen av økonomiske migranter stoppe opp.

For en krise det ville vært hvis de ble boende der på «ubestemt tid»! Finnes det noe verre? Jeg er overrasket over at journalisten ikke trakk inn Auschwitz da interneringsleire ble nevnt. Det er påfallende hvor mange ganger de nevner Holocaust når de prøver å få oss til å akseptere tusenvis av migranter. Det kan virkelig få en til å tenke.

afrikanske innvandrere

refugee invasion

Familiegjenforening - UDI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s