Skamløs afrikaner vurderer å saksøke politiet

Stella Mwangi

Det hjelper å ha en annen hudfarge enn hvit i dagens Norge. Da kan du skrike opp om rasisme hver gang du blir tatt i å gjøre noe galt. Hvis du er frekk nok, kan du i tillegg saksøke politiet fordi du føler deg krenket over å ha blitt arrestert for en forbrytelse du med stor sannsynlighet har begått.

VG:

Stella Mwangi (31) vil klage inn politiets behandling av henne til spesialenheten etter at politiet anket frikjennelsen av henne for fyllekjøring.

– Jeg er traumatisert, sier Stella Mwangi (31) til VG.

Stella gjorde selvfølgelig ingenting galt. Det at hun hadde skyhøy promille rett etter en bilulykke er bare fordi hun drakk en halvflaske med whisky på styrten. Hvem har vel ikke gjort det etter et uhell i trafikken?

Etter arrestasjonen i fjor høst er artisten ute etter oppreisning, og vil klage inn politiets behandling av henne. Det var i fjor høst Stella Mwangi ble observert på Grønland i Oslo, ifølge et vitne, tydelig beruset. Politiet ble tilkalt, og Mwangi ble anklaget for å ha kjørt i beruset tilstand, og for å ha forulempet en polititjenestemann.

Dette vitnet er helt sikkert en skaprasist som så sitt snitt til å undertrykke noen med en mørkere hudfarge. Stella er bare et offer i denne saken. Man kunne nesten si at hun dindu nuffin.

dindu nuffins wrapped

Forklaringen om at hun drakk etter hun kjørte bil er naturligvis veldig sannsynlig. Tror du virkelig hun ville finne på å lyve om noe slikt?

Påtalemyndigheten droppet fyllekjøringstiltalen mot Mwangi, og erkjente at de ikke kunne bevise at artisten var beruset da hun kjørte bilen. De ønsket likevel å få henne dømt for å ha drukket etter en ulykke og for forulempning av polititjenestemann.

Detaljene i Stellas versjon av hva som skjedde er svært overbevisende. Bare les følgende avsnitt.

Mwangi selv har hele tiden bedyret sin uskyld, og hevdet at hun først drakk etter å ha forlatt bilen, og aldri kjørte i beruset tilstand. Hun forklarte i retten at hun aldri hadde bulket noe som helst, at hun gikk fra bilen for å rekke en avtale i en neglesalong. Der inne skal hun ha drukket en halvflaske whisky blandet med cola og øl, mens hun gjorde seg klar til jentefest.

Så for å oppsummere. Stella Mwangi kjører ikke i beruset tilstand. Hun er definitivt ikke i en trafikkulykke. Hun forlater bilen fordi hun må rekke en avtale og begynner så å drikke fordi hun må gjøre seg klar til et vors. Jeg kjøper denne forklaringen. Enhver som tviler på henne har mest sannsynlig et fullstendig irrasjonelt hat mot de med mer melanin i huden.

Journalisten er tydeligvis en av disse rasistene siden han spør:

Men å drikke en halvliter whisky, i en neglesalong, midt på dagen, er ikke det ganske uvanlig?

– Uvanlig? Hva er uvanlig? Hva er vanlig? Jeg er et fritt menneske, jeg er en voksen dame, så hva jeg velger å gjøre i min private tid, det har ingen andre noe med.

Det stemmer. Hvis hun har lyst til å forlate bilen og drikke seg dritings midt på dagen er vel det hennes valg eller? Hva for slags undertrykkende standarder lever du etter egentlig? Å lese om måten Stella har blitt behandlet på i denne saken gjør vondt. Hører du? Det gjør vondt! Jeg trodde vi som mennesker hadde kommet lenger enn dette.

Det kan muligens ha vært en tabbe å direkte sitere det hennes advokat sa om bevisets stilling i saken, men dette er jo tross alt en av «våre nye landsmenn» det dreier seg om.

– I en rettssak er sannheten det som kan bevises. De har ingen beviser mot meg.

Fra spøk til alvor, Stella bør bures inne på livstid. Ikke bare fordi hun er en åpenbar trussel bak rattet, men også fordi hun lager kriminelt dårlige sanger. Det norske folk må spares for denne torturen og derfor kan denne saken kun få én tilfredsstillende løsning.

6111-000350

Kast nøkkelen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s