WOMP WOMP: Send dem alle ut

you-have-to-go-back

Mediene har som kjent laget et enormt oppstyr rundt Donald Trumps «umenneskelige» politikk mot invaderende mexicanere som har blitt atskilt fra taco-barna sine. Jeg har ærlig talt fulgt lite med på hva de har sagt (det er nesten umulig å få mening ut av hysteriet), men av det jeg har sett har de ikke nevnt bakgrunnen for politikken. Så la meg for dere der ute i Rio Rhinelander forklare hva som er grunnen til denne praksisen med å skille Juan fra sine sterkt krydrete barn.

Når noen krysser grensen fra Mexico ulovlig har USA tre mulige valg.

  1. Catch and deport: Det innebærer å sende dem ut etter at man har pågrepet dem. Dette er vanlig å gjøre i mange (antageligvis de fleste) land, men av en eller annen grunn er dette ikke lov i USA for øyeblikket.
  2. Catch and release: Det var dette som skjedde under nesten hele Obama-administrasjonen. De som kommer inn ulovlig slippes løs etter at de har blitt pågrepet og gis en dato for rettssaken. Ikke bare er dette en enorm sløsing av skattepenger siden det må holdes rettsak for alle disse burritoene, men en stor andel møter naturligvis ikke opp til rettsaken i det hele tatt.
  3. Catch and detain: Det er dette Trump-administrasjonen nå gjør. Selvfølgelig er dette også mindre ideelt med tanke på hvor mye det koster, men når de ikke kan deporteres umiddelbart er dette det alternativet man står igjen med. Og det er åpenbart slik at når noen av disse har med seg barna sine vil de bli skilt fra dem på samme måte som du vil bli skilt fra barna dine hvis du settes i fengsel. Det er egentlig ganske innlysende. At Trump etter hvert signerte en presidentordre som gjorde at de kan holdes sammen, er jo greit nok, men jeg føler absolutt ingen sympati for dem som har blitt atskilt fra sine barn. Dere brakte det på dere selv.

Mediene har altså gjort sitt beste for å manipulere folket ved å fremstille helt rimelig politikk som et nytt Holocaust. Heldigvis finnes det noen som gir totalt faen i hva de synes. La meg presentere Corey «WOMP WOMP» Lewandowski.

Pent. Det er sånn det gjøres, mine damer og herrer. La venstresiden ta sine sutrehistorier og stikke dem opp der bak. Vi trenger ikke å la oss manipulere av emosjonelt oppgulp om de stakkars barna som blir brukt som et menneskelig skjold under invasjonen av USA og Europa. Dette er selv kjernen av problemet. (((Mediene)) har lurt folket til å tro at dette dreier seg om kvinner og barn når faktumet er noe helt annet.

afrikanske innvandrere

Disse som kommer hit er lykkejegere. Husk for all del det. De fleste av dem er verken kvinner eller barn. Og de som er det skal heller ikke få komme inn. Senk båtene. Send dem tilbake med katapulter. Slipp dem ikke inn under noen omstendigheter. WOMP WOMP.

Så når en skittliberal prøver å manipulere deg til å føle med de «stakkars barna», trenger du bare å si én ting: WOMP WOMP.

Dette er ikke vårt problem.

De flykter fra sin egen manglende evne til å skape et velfungerende samfunn. Synd. Leit. Trist. Bare hold dere langt unna Norge.

womp womp trombone

womp womp spiclets

womp lewandowski

womp womp trumpet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s