Trump: Innvandring ødelegger Europa

Trumpenreich

Når det gjelder permanente lovendringer er det begrenset hva Trump har fått til hittil, først og fremst fordi mange i hans eget parti er kjøpt og betalt av fienden og kun har som formål å hindre at Trumps agenda gjennomføres. Men kulturelt har Gudekeiserens innflytelse vært enorm. Det han sier er alltid viktig. Når en amerikansk president sier noe som veldig mange andre tidligere har tenkt, men vært redde for å si offentlig, kan det gi dem den tillatelsen de trenger til å endelig si det. Noen må være den første til å si at keiseren er naken og i mange tilfeller har Trump vært denne personen. Et nylig eksempel kom i forbindelse med et intervju Trump ga til den britiske avisen The Sun.

The wave of migrants from the Middle East and Africa is permanently changing Europe for the worse, the 72-year-old president argued.

Vanskelig å motsi det. Effektene har omtrent utelukkende vært negative for oss. Og hvorfor skal de komme hit? De har fortsatt sine egne land mens vi blir tvunget til å gi opp våre land for at millioner av snyltere skal få komme inn. På hvilken måte er det rettferdig?

And he claimed the situation pains him personally as the son of two EU countries.

Mr Trump told The Sun: “I have great love for countries in Europe.

“Don’t forget, essentially I’m a product of the European Union, between Scotland and Germany.

“Right? My father Germany, my mother Scotland.”

Trump and Pence - Fuhrer

But he added: “I think what has happened to Europe is a shame.

“Allowing the immigration to take place in Europe is a shame.

“I think it changed the fabric of Europe and, unless you act very quickly, it’s never going to be what it was and I don’t mean that in a positive way.

“So I think allowing millions and millions of people to come into Europe is very, very sad.

“I think you are losing your culture. Look around. You go through certain areas that didn’t exist ten or 15 years ago.”

Han har naturligvis rett. Hva annet skal man egentlig si? Våre fiender vet også dette. Det eneste motargumentet er «Din rasist!», «Dette er hatefull nasjonalisme! Husk de seks milliardene!» osv. Men kan de ærlig komme med en eneste positiv ting vi har fått ut av å åpne våre grenser? Annet enn kebab (som ikke engang er godt), har de absolutt ingenting. Alle som ser den virkelig effekten av «mangfold» vet at det er i ferd med å ødelegge Europa, akkurat som president Trump (fortsatt deilig å si det) påpeker.

France 1940s and now
Er dere sikker på at dere (til slutt) vant krigen, Frankrike?

Trumps evne til å få venstresiden opp i harnisk er noe av det mest underholdende ved å ha ham som USAs president. Særlig i det siste har hysteriet virkelig nådd nye høyder, både i forbindelse med dette intervjuet og bare generelt for at Trump er den han er. La oss ta en kikk på noen reaksjoner fra Twitter-personligheter. Legg merke til at de som vanlig er preget av nøkternhet og objektivitet.

Lauren Duca - white nationalism Trump

Jeg må si meg delvis enig med den rabiate feministen, men naturligvis av helt andre grunner. Trump sier ikke eksplisitt at når folket skiftes ut så vil landet ødelegges, men alle skjønner at det er det han egentlig mener. Å se tidligere flotte byer fylles opp med horder fra den tredje verden er en forbrytelse og alle vet det. Hovedforskjellen på meg og Lauren Duca i denne sammenhengen er at hun mener at vi fortjener denne straffen, mens jeg mener at vi har en rett til å bevare våre land.

stuart stevens on Trump nationalism

Mikel Jollett - Trump nationalism

ron perlman

Og det fortsetter og fortsetter. Særlig Ron Perlman har et usedvanlig sterkt tilfelle av Trump derangement syndrome, sykdommen som mange på venstresiden i USA – særlig blant de med navn som har et ekko – har lidd av helt siden 8. november i 2016. Hvis noen trenger salt er det bare å følge Perlman på Twitter umiddelbart.

ron perlman nedsmelting

For en nedsmelting!

De neste seks årene kommer til å bli lange, Ron.

Trump and Farage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s