Hvorfor vant Frankrike VM, når de andre afrikanske landene gjorde det så dårlig?

Er det ikke rart? Som vanlig kom ingen afrikanske videre fra gruppespillet en gang – ikke et eneste ett. Unntaket er selvfølgelig Frankrike:

hqdefault

Det får en jo til å stille spørsmålet: Hvorfor gikk det så dårlig med de andre afrikanske lagene, mens Frankrike har vunnet hele greia?

Svaret er så enkelt som det er åpenbart: Svarte utretter stort sett ikke så mye uten direkte tilsyn – mye tilsyn. I svarte land er det ikke nok hvite til å føre tilsyn med alle de svarte, men i land som Frankrike er det fremdeles mange nok igjen til at afrikanerne kan få den direkte instruksjonen de trenger. Et annet eksempel: Hvis du har spilt civilization vet du at en av «»»undrene»»» i Afrika er Djenne-moskeen, som brukes som motbevis mot påstanden om at Afrikanere aldri har bygget en to-etasjes bygning:

djenne_great_mud_mosque

Denne ble imidlertid bygget av Franskmennene i 1907 (med svart arbeidskraft selvfølgelig). Ja, selv den.

Og slik er det med fotball også. En del afrikanere kan gjøre større ting dersom hvite organiserer og planlegger for dem, og på den måten gjør opp for ting som ikke de selv klarer (jeg tror dog bare hvite klarer å spille denne rollen ovenfor afrikanere, da de andre rasene ikke har altruismen vår og bare blir dritirriterte når afrikaneren fucker opp igjen og igjen og igjen – i sannhet, den hvite mann er det beste som noensinne har skjedd afrikaneren). Hvis noen vil påstå noe annet, så prøv å forklar VM-resultatene.

Dersom afrikanske land virkelig vil vinne VM, så skal de få følgende tips av meg: Hyr inn en hvit trener, og gi ham full kontroll og anledning til å piske spillerne. Det vil være litt inhumant, men i Afrika har de allerede høy toleranse for inhumanitet, og de gode følelsene landet får av å vinne vil veie opp smerten til fotballspillerne. Dersom noe afrikansk land følger dette rådet er det ingenting i veien for at de kommer hele veien til finalen og slår et hvilket som helst annet euro-afrikansk lag, som i dag er bundet av sentimentale ideer om likeverd og forbud mot fysisk avstraffelse. Jeg ville uironisk heie på et Nigeria som innførte et slikt regime i sin spillerstall.

d2002-dmd-0700-3201
Big guy på hesten her er nok den viktigste arbeideren i dette bildet.

Én kommentar

  1. Danmarks afrikanerlag havde en norsk træner, og kom videre fra gruppespillet trods kast med afføring og overdrevet indtag af bananer og friturestegt kylling. Teorien om hvid styring er korrekt.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s