Kanskje kvinner ikke burde være statsledere likevel

De fleste mennesker i verdenshistorien har visst at kvinner ikke burde være ledere. Et og annet unntak var det jo, når arverekkefølgen var rar, men i all hovedsak har regelen vært at landsstyring har vært en mannssak. Dette er upopulært å si i dag, så overraskelsen var stor når aftenposten benyttet en hel forside på å be kvinner gå tilbake til kjøkkenet.

cd9cwy8

Mama Merkel har åpnet opp Tyskland for den verste invasjonen siden Sovjeterne voldtok halve landet. Ja, på lang sikt kan Merkel ha gjort mer skade på det tyske folk enn det sovjeterne gjorde. Solberg har… Vel hva har hun gjort egentlig? Har hun en eneste visjon? Noen som vet hva hennes meninger er, utenom at hun er veldig veldig for EU? Det siste hun har vært oppe i er å slippe inn masse svarte flyktninger  vi overhodet ikke trenger.

https://www.bing.com/th?id=OIP.0uhgtrrEPEFi4Wf_zNG78wHaKS&pid=Api
Kineserne har lenge visst det jeg sa over, og erkeeksempelet er keiserinne Cixi som saboterte (den mannlige) keiserens forsøk på å modernisere Kina sent på 1800-tallet. Mangelen på modernisering ledet til ustabilitet og flere titalls millioner døde kinesere.

Jeg har lurt litt på hvorfor politikken vår i dag er så dominert av kvinner, og jeg lurer på om det er fordi all saklig kritikk av dem anses som ondskapsfull og fiendtlig – for referanse les artikkelen, som sier at mediene har vært «opptatt av utseendet» til disse kvinnene. Dette er tøv. Det har blitt nevnt at Solberg er morbid overvektig, men ingen har klart å koble det til hennes åpenbare mangel på selvkontroll og uavhengighet, og hun har aldri blitt kritisert for at hun har drevet med sex-turisme til Ghana. Dette er rart, for Bård Hoksrud ble kritisert noe så til de grader for det samme – åpenbar dobbeltmoral her. Ikke rart at kvinner kommer langt i politikken når de har en sånn immunitet! Men det kunne faktisk vært enda verre.

kakaka-579693

Ser vi litt over dammen ser vi Theresa May – damen som har blitt valgt flere ganger over minst to tiår med løfte om å stoppe innvandringen, men har aldri gjort noe annet enn å sabotere det. Hun har siden jobbet så godt hun kan for å sabotere Brexit, Toryene og Storbrittania generelt. De maktmidlene hun tross alt bruker går primært til å sabotere genuine nasjonalister i Storbritannia på det tynneste grunnlag. Til tross for at damen er en vandrende katastrofe har hun blitt dyttet opp i førersetet til Storbrittania.

Det kan hende jeg er for snill når jeg omtaler disse kvinnemenneskene som dumme. Kanskje er de bare veldig lydige ovenfor EU, mediene, eller andre som trekker i strengene deres. Uansett forandrer det ikke hovedkonklusjonen: Kvinner i lederstilling har vært en katastrofe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s