Bjørnar Moxnes krever at Norge tar imot 20 000 flyktninger HVERT år

Bjørnar Moxnes, Rødt, Kommunister, hammer og sigd, falmet

Alle nordmenn vet at Bjørnar Moxnes er en kommunist og en landsforræder. Dette er egentlig to sider av samme sak. Det er umulig å være kommunist uten å hate sitt folk og sitt fedreland.

Leseren er sikkert sjokkert over å få vite at Moxnes får spalteplass i propagandamaskinen Dagbladet og muligheten til å spre sitt hat for nordmenn ut over hele landet.

Dagbladets leder 25. juli kritiserer norske politikeres egoisme i møtet med flyktningkrisen i Italia, og etterlyser vilje til en felles europeisk dugnad. Sylvi Listhaug og Jonas Gahr Støre avviser nye tiltak for å hjelpe flyktningene som er havnet hos vår europeiske nabo i sør. Vi i Rødt stiller oss helhjertet bak Dagbladets kritikk, og mener Norge bør kunne ta i mot 20 000 overføringsflyktninger i året.

Moxnes er naturligvis ikke fornøyd med at nordmenn skal bli en minoritet i eget land innen 2060. Han ønsker at det skal skje mye fortere. Å fremme konstant masseinnvandring over en lang periode vil ha samme effekt som et saktegående folkemord.

Tibet cultural genocide

Det er selvfølgelig ingen overraskelse at Moxnes og hans likesinnede ønsker å begå en slik forbrytelse mot sitt eget folk. De er velkjent for tilsvarende handlinger tidligere. Forskjellen er at nordmenn ikke blir skutt ned og slengt i massegraver slik de ble i for eksempel Sovjetunionen. Det skjer derimot på en måte som gjør det mindre sannsynlig at vi skal motsette oss endringen. Et sakte oppkok for å hindre at frosken hopper ut i tide.

«Flyktningkrisen er der allerede. Den er global, og den er svær. Den lar seg ikke stoppe i nærmeste fremtid», uttalte NUPI-forsker Morten Bøås til NTB 24. juli. I følge FN var 65,5 millioner mennesker på flukt i verden ved inngangen til 2017. Over 11,5 millioner av disse er syrere, hvorav 5 millioner er utenfor landets grenser. Ikke siden andre verdenskrig har så mange mennesker vært på flukt. Vi vet altså at millioner av mennesker er i en svært kritisk situasjon og vi vet at situasjonen vil vedvare. Det norske svaret må derfor være både ansvarlig og langsiktig, og ikke minst – det må være konkret.

Det har blitt påpekt mange ganger at disse er økonomiske migranter, ikke flyktninger. Og de som virkelig flykter fra sine bedritne hjemland har ingen iboende rett til å komme til Norge eller andre steder i Europa. At deres ledere – som de selv er ansvarlige for å velge – ikke gjør en god jobb, er virkelig ikke mitt problem.

I første rekke mener vi Norge må ta et ansvar overfor de menneskene som er på flukt fra krig og elendighet. Det er ikke mer enn et par generasjoner siden nordmenn trengte trygge havner.

Flyktet nordmenn gjennom massevis av trygge land for å komme dit hvor de kunne snylte aller mest på velferdssystemet satt opp av de som bor der? Naturligvis ikke. Det er en absurd sammenligning. Nordmenn dro i tillegg tilbake etter krigen for å bygge opp igjen landet. Kanskje syrere burde gjøre det samme?

Millioner av flyktninger lever i uverdige forhold i flyktningleire rundt omkring i Midtøsten og i Europa. Dette kan vi gjøre noe med. Vi kan bidra til å avslutte det uverdige europeiske svarteper-spillet som nå pågår ved å gå foran med et godt eksempel.

Vi gir allerede altfor mye penger til udugelige ledere i den tredje verden. La oss ikke kaste mer penger ut av vinduet samtidig som vi ødelegger vårt eget land i prosessen. Norge burde ikke ta imot én eneste «flyktning» til.

I første rekke kan de 20 000 overføringsflyktningene hentes fra Hellas og Italia. I neste runde kan de komme fra leire i Midtøsten. Ved å gjøre dette til en årlig kvote vil det være en løsning som gjør at Norge håndterer krisa på en ansvarlig måte så lenge den pågår.

La oss kjøre på til alle verdens ikke-europeere er samlet i Europa. Hva kan gå galt?

For det andre må det være en løsning som er ansvarlig sett opp i mot hva staten og vi som samfunn kan håndtere. I 2015 tok Norge i mot i overkant av 30 000 asylsøkere. Dette var mye i forhold til året før, men ikke dramatisk mye sett opp i mot tidligere topper. I 2002 var det 17 500 asylankomster til Norge. Sett i forhold til befolkningstallet i landet den gangen utgjorde de som kom bare en 0,2 % mindre andel av befolkningen (0,4 %) enn de som kom i 2015 (0,6%. Kilde: SSB). I 2009 var det 17 000 asylankomster, uten at media og politikere ble grepet av panikk. Situasjonen i 2015 var åpenbart krevende, men den ble håndtert.

Så Moxnes påpeker her at det har skjedd en invasjon i det stille. I begynnelsen merker man ikke de store effektene, men når hele bydeler blir tatt over av berikende mangfold, er saken en helt annen.

34 evakuert etter bilbranner i Oslo
Dette kan selvfølgelig forklares med mangel på fritidslokaler for problematisk ungdom.

Norge er et lite land. Vi kunne tatt imot et antall som gjorde at velferdsstaten kollapset, men det hadde likevel vært en dråpe i havet når man ser på hvor mange lykkejegere som ønsker seg inn i Europa.

NRK meldte i september fjor at 34 % av norske borgere på en eller annen måte aktivt hjalp flyktningene.

Huff. Det er mange landsforrædere. Knepets dag kommer virkelig til å bli både travel og hektisk.

Nå er mottaksstrukturen som ble bygget opp i løpet av 2015 i ferd med å bli bygget ned igjen. Kun 3460 asylsøkere kom til Norge i 2016, mens krisen globalt utspilte seg med uforminsket styrke.

Til sammen tar vi imot langt flere enn bare de såkalte flyktningene. Familiegjenforening alene sto for over 14 000 snyltere i 2017. Men, vær så snill, fortell meg mer om de rekordlave tallene.

En planmessig oppbygging av mottaksstrukturen, som kan håndtere 20 000 overføringsflyktninger årlig i tillegg til asylankomstene, vil skape en forutsigbar situasjon både for staten og kommunene. Skjer oppbyggingen i offentlig og ideell regi sikrer en i tillegg at alle pengene går til det de var ment til.

Hvis man er akselerasjonist, kunne det kanskje være fristende å stille seg bak dette sinnssyke forslaget fra kommunistene i Rødt bare for å se hva som skjer. Men motstanden er allerede stor nok til at denne type forslag uansett ikke får støtte blant folk som ikke lever av å signalisere om hvor snille de er. Å hente inn 20 000 «leger og ingeniører» i året ville gi ekte svenske tilstander i Norge i løpet av kort tid. Kanskje det er det Moxnes vil ha?

Sverige - voldtekter - 1975 vs 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s