Hei, document.no: Hva med å gjøre som yndlingslandet deres Israel?

Hvis man ser på Document og andre kontrajihadistiske sider er det to trekk som gjør at vi kaller dem cuckoment.no:
Først, de setter Israel høyere enn Norge, og flipper ut dersom f. eks. Resett skriver en særdeles mild kritikk av jøder.
Dernest, de aksepterer mye av venstresidens premisser og skyver venstresidekjæledyr foran seg – f. eks. «vi må stoppe muslimene fordi de vil plage homsene», «innvandrerne er rasister derfor må vi stoppe innvandringen» og så videre. De klarer ikke å si at vi og vårt folk har en rett til å eksistere, og dersom man hadde foreslått å lage en lov om at (etniske) nordmenn er de som skal eksistere i Norge og at Norge er et etnisk norsk land, hadde de igjen flippet ut.

makes u think
rly makes u think

Men nå er dere ved en skillevei, cuckoment. Israel, deres store ledestjerne (som forøvrig ikke har annet enn forakt til overs for dere igjen) har vedtatt en lov om at Israel er en nasjon for det jødiske folk – ikke den jødiske religion, men det jødiske folk. Arabisk er nedgradert fra offisielt språk til «spesiell status».

Jeg har ikke sett noen fra document kritisere Israel for dette. Derfor: Vil dere støtte en tilsvarende lov for Norge? Det er rasistisk etter venstresidemoralen dere har, men på den annen side: vi nordmenn har langt mer rett til Norge enn israelere har til Israel, siden vi har bodd her mye lenger. Vi er tilnærmet like truet som folkeslag – i Israel har de 20% minoriteter, i Norge noe sånn som 15% men dette endrer seg med lynfart. Derfor oppfordrer jeg Document og hele det kontrajihadistiske miljøet til å støtte en Israel-politikk i Norge, eller å bli avkledd for all tid som cucks som holder fremmede ørkenstammer i høyere aktelse enn sitt eget folk.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s