Hei, document.no: Hva med å gjøre som yndlingslandet deres Israel?

Hvis man ser på Document og andre kontrajihadistiske sider er det to trekk som gjør at vi kaller dem cuckoment.no:
Først, de setter Israel høyere enn Norge, og flipper ut dersom f. eks. Resett skriver en særdeles mild kritikk av jøder.
Dernest, de aksepterer mye av venstresidens premisser og skyver venstresidekjæledyr foran seg – f. eks. «vi må stoppe muslimene fordi de vil plage homsene», «innvandrerne er rasister derfor må vi stoppe innvandringen» og så videre. De klarer ikke å si at vi og vårt folk har en rett til å eksistere, og dersom man hadde foreslått å lage en lov om at (etniske) nordmenn er de som skal eksistere i Norge og at Norge er et etnisk norsk land, hadde de igjen flippet ut.

makes u think
rly makes u think

Men nå er dere ved en skillevei, cuckoment. Israel, deres store ledestjerne (som forøvrig ikke har annet enn forakt til overs for dere igjen) har vedtatt en lov om at Israel er en nasjon for det jødiske folk – ikke den jødiske religion, men det jødiske folk. Arabisk er nedgradert fra offisielt språk til «spesiell status».

Jeg har ikke sett noen fra document kritisere Israel for dette. Derfor: Vil dere støtte en tilsvarende lov for Norge? Det er rasistisk etter venstresidemoralen dere har, men på den annen side: vi nordmenn har langt mer rett til Norge enn israelere har til Israel, siden vi har bodd her mye lenger. Vi er tilnærmet like truet som folkeslag – i Israel har de 20% minoriteter, i Norge noe sånn som 15% men dette endrer seg med lynfart. Derfor oppfordrer jeg Document og hele det kontrajihadistiske miljøet til å støtte en Israel-politikk i Norge, eller å bli avkledd for all tid som cucks som holder fremmede ørkenstammer i høyere aktelse enn sitt eget folk.

2 kommentarer

  1. Ordet rasist er et ord som brukes av utlendinger for å oppnå spesielle fordeler for seg selv. Jeg møtte en afrikaner for en stund siden og han var et jævla svin. En løgner og en tyv. Jeg sa det til han, «du er et jævla svin mann!». Og han kalte meg da selvfølgelig rasist. Fordi han hadde svart hud og jeg var hvit. Så det man lærer av dette, er at svarte mennesker har retten til å oppføre seg som dritt fordi de er svarte.

    Uansett hva de gjør feil, så er problemet at jeg er en rasist. De er aldri en del av problemet, de gjør aldri noe feil, problemet er bestandig at jeg er en rasist. Du kan vedde ræva di på at hvis en svart mann forsøker å stjele min bil og jeg forsøker å stoppe han, så kommer noen til å kalle meg rasist. Og jeg er så lei dette forbannede tullet. Folk kan være svin uansett hvilken farge de er og uansett hva de tror på. Vi kan ikke gi frikort til folk bare fordi huden deres er svart, det er ingenting annet enn latterlig.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s