Kun en antisemitt kan være imot å skjære i små barns kjønnsorganer

circumstraint

Jødedommen er en spesiell religion. Ikke bare har den et ganske særegent syn på forskjellen mellom jøder og ikke-jøder, et av de viktigste ritualene deres består i å skjære i kjønnsorganene til guttebarn åtte dager etter fødselen. Og hvis du kritiserer dem for denne praksisen er du naturligvis en antisemitt.

VG:

Gutar har ikkje det same lovvernet som jenter i 2018, når omskjering av gutar framleis er lovleg. Dessverre kan det hende det aldri blir vedtatt ei lov mot omskjering av mindreårige gutar, fordi motstandarane av ei slik lov stadig driv med brunskvetting av oss som kjempar for ei aldersgrense.

Jeg tror nok at vi skal få en lov mot dette på et eller annet tidspunkt. Om det blir før eller etter nummer 110 er vanskeligere å si, men jeg føler meg rimelig trygg på at vi får en slik lov.

Nyleg skjedde det igjen. Utgangspunktet var at eg vart spurt eit konkret spørsmål av Stavanger Aftenblad. Avisa viste til at dei hadde tala med jødar og muslimar som påstod at dei ville flytte frå landet dersom dei ikkje fekk omskjera ungane sine her.

Så hvis Jøder og muslimer ikke får lov til å kjønnslemleste barna sine, vil de forlate Norge i protest? Det ville jo virkelig vært en tragedie!

Når nokon argumenterer for ei aldersgrense, skal vi skvettast brune. Plutseleg er vi harde og ufølsame, ikkje sjeldan tenderer vi til å vera jødehatarar og rasistar.

Selvsagt. Dette er vanlig nesten i alle sammenhenger hvor minoriteter kritiseres. Å overse motstanderens argumenter og heller fokusere på navnekalling og skittkasting har vært veldig effektivt for venstresiden, særlig når de har hatt hele medieapparatet i ryggen. Det fungerer mindre bra når informasjonen kan flyte friere ved hjelp av denne fantastiske oppfinnelsen kalt internett. Plutselig kan den andre sidens argumenter komme frem og da er det å demonisere og å stenge motparten ute fra debatten ikke like effektivt lenger.

Det folk må hugse, er at dette blir gjort fordi det tener eit mål. Og målet er å hindre at det nokon gong blir vedtatt ei lov som sikrar gutar eit lovvern mot omskjering. Den kristne avisa Vårt Land presterte å vidareformidle oppslaget frå Aftenbladet med å omformulere meg slik: «Kan dra fra landet hvis de omskjærer.»

Kunne vi kanskje testet dette alternativet og sett hva som skjedde? Jeg tror det ville ført til veldig mye positivt.

Jenny Klinge
Senterpartiets Jenny Klinge. Kan det jeg føler akkurat nå være kjærlighet?

Uansett er det under pari av Vårt Land å laga nyheiter basert på ei forvrenging av den opprinnelege bodskapen. Dessverre blir avisredaksjonar medansvarlege for brunskvetting når dei går fram slik. Det er faktisk lov å kvalitetssjekke saker før dei publiserer dei.

Mediene bør få saftige bøter når de gjør denne typen «tabber». Å sette opp et nøytralt organ som sjekker mediene grundig og som slår hardt ned på deres løgner bør være av høyeste prioritet for høyresiden i Norge.

Det er estimert at det i USA døyr 100 smågutar årleg som følgje av omskjering, og det har skjedd dødsfall i Noreg òg.

Hvordan kan Ervin Kohn i det hele tatt forsvare dette? Hvorfor bryr han seg så lite om små barns lidelser?

ervin kohn smil

Senterpartiet har ikkje noko programvedtak verken for eller mot omskjering av gutar, men stortingsrepresentantane er fristilte til å meine og stemme for det vi sjølve står for. Sjølv kjem eg ikkje til å slutte å kjempe for at gutar og jenter skal ha likt lovvern sjølv om eg blir framstilt som både det eine og det andre. Likevel finn eg meg ikkje i å bli skulda for å ha tala om deportasjon av jødar når det eg svarte var at dei som truar med å flytte må få gjera det. Det må vera lov å krevje eit visst anstendig nivå i debatten frå den sida som kjempar for at ungar av ulikt kjønn av ein eller annan merkeleg grunn skal ha ulike rettar.

En anstendig debatt? Hehe. Jeg tror hun glemmer hvem det dreier seg om her. Men heldigvis er det ganske få av dem i Norge og for vanlige nordmenn er det å skjære i spedbarns kjønnsorganer noe som fremstår som fullstendig barbarisk.

Et forbud er helt naturlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s