Araber triumferer over at London ikke lenger er en hvit by

Etniske briter er en minoritet i sin egen hovedstad London. Dette er for oss som bryr oss om Europa et ganske nedslående faktum, men for de invaderende hordene er dette naturligvis en grunn til feiring.

Denne videoen bør vises til alle du kjenner, inkludert folk på venstresiden. De bør utfordres til å finne noe som helst positivt ved dette. Kan de ærlig si at de ikke ser et problem her?London crimeDe det er mulig å nå vil sannsynligvis ikke synes at dette er bra, mens de som virkelig ønsker å ødelegge Europa og er ærlige om det kan avsløres som det de er. Disse menneskene bryr seg egentlig ikke om mangfold i ordets rette forstand. Mangfoldet de bryr seg om innebærer kun færre europeere. Det innebærer at vi byttes ut i våre egne hjemland.

Men det er håp. Ta en kikk på kommentarfeltet hvis du trenger en aldri så liten oppmuntring. Det er mange sinte folk der ute og antallet øker hver eneste dag.

Comments London non-white city youtube video

Hvis alle som ser hva som skjer gjør sin del i kommentarfeltene på Youtube, Facebook, på Twitter og generelt rundt omkring på internett, vil vi komme veldig mye nærmere målet. Dette handler om å spre ordet, først og frem via internett. Hvis nok folk våkner opp og ser hva som gjøres, vil det være lett å sette i gang de fysiske tiltakene som skal til for å stenge grensen og sende alle disse tilbake dit de kom fra. Vi trenger ikke å gjøre det over natten, en sakte repatriering fungerer også. Bare vi kommer i gang, vil dette kunne ordnes uten problemer.

Og hvis de motsetter seg å reise og heller ønsker å bli martyrer, skal det sikkert være mulig å få til dette også.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s