Trump er kongen av Twitter

Trump smile

Trump vet å bruke Twitter for å påføre sine fiender maksimalt med mental smerte. Nedsmeltingene over hva Trump sier skjer hver eneste dag og ofte mange ganger om dagen. Man skulle tro mediene og Twitter-personligheter lærte å ikke sperge ut hver eneste gang Trump sier noe de syns er drøyt, men dette er en gruppe mennesker som ikke akkurat er kjent for å lære av sine feil. Dessuten lever de av sensasjon og klikk. Hvordan skal de da kunne styre seg når Trump leverer så til de grader?

La oss se på noen av Gudekeiserens beste Twitter-meldinger fra de siste dagene. Han er virkelig i storform for tiden. Blant de som har fått kjenne på presidentens vrede er de republikanske donorene Charles og David Koch.

Trump Twitter Koch brødrene

Trump Twitter Koch brødrene2

Koch-brødrene er globalister som ønsker åpne grenser og fullstendig fri handel slik at de kan benytte seg av billig arbeidskraft til å tjene seg enda rikere mens arbeiderklassens jobber sendes til Mexico eller Kina. De er akkurat det noen (idioter) har anklaget Trump for å være; medlemmer av en elite som er helt ute av kontakt med amerikanske arbeidere og som ikke kunne brydd seg mindre om disses velvære. At Trump peker dem ut slik er nok et tegn på at han fortsetter å kjempe for riktig side.

Trump Twitter - fake news media

Det er knapt noe jeg liker bedre enn at USAs president angriper (((løgnerpressen))). De er folkets fiende nummer 1. De sprer feilinformasjon, de undergraver og forsøker å felle en folkevalgt president og ikke minst, de sprer gift gjennom underholdningsmediene (Hollywood) slik at vår ungdom tror at transseksualitet er normalt og at somaliere er akkurat som alle andre mennesker. Det er så mange løgner som er spredd av pressen at hvis vi kunne fjernet disse organisasjonene i dag, ville vi allerede ha vunnet. Heldigvis bidrar til sin egen undergang ved å dekke Trump så åpenbart partisk. Måtte deres endelikt komme snarest!

Trump Twitter NYT fake news

Måtte ta med en til om mediene. Det er så vakkert å se!

Trump Twitter free speech

Det går i retning av at internettmonopolene (Twitter, Facebook, Google etc.) etter hvert må forholde seg til regler og ikke bare fjerne alt innhold som sårer deres eller brukernes følelser. Telefonnettselskaper kan ikke lytte på samtalene dine og nekte å la deg bruke deres tjenester hvis du sier noe de ikke liker. Energiselskapet kan ikke stenge strømmen fordi Antirasistisk Senter eller mediene avslørte at du har politisk ukorrekte meninger. Særlig for et selskap som sier at de er for ytringsfrihet har Twitter blitt mer og mer orwellianske i sin sensur av høyresiden. Hvis de hadde holdt seg til å sensurere «nazister», hadde de sikkert sluppet unna med det, men når de angriper vanlige Trump-supportere i samme grad ber de om en reaksjon. Trump skjønner at det er viktig at hans støttespillere på internett får muligheten til å uttrykke seg fritt. Dette er tross alt en viktig del av grunnen til at han vant valget til tross for å ha nesten alle mediene imot seg. Ytringsfriheten kommer til å beskyttes. Trump er på saken.

trumptweetstheapocalypse

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s