Endelig bevis på at New York Times ikke bryr seg om rasisme

sarah-jeong-verge-profile-640x480

Jeg har vært inne på det tidligere, men det er verdt å gjenta. Mediene er vår absolutt største fiende. De har – mer enn noen andre – presset igjennom dette anti-hvite budskapet som er overalt i Vesten og som gjør at mange tror vi fortjener å miste våre land til terrorister og barbarer fra den tredje verden.

I den forbindelse er det greit å kunne påpeke at all deres signalisering imot rasisme er fullstendig falsk. De bryr seg ikke om «likeverd» og «toleranse», det eneste som teller for dem er å demonisere hvite mennesker.

Sarah Jeong jobber for The New York Times, en anti-amerikansk og anti-hvit propagandamaskin som knapt gjør annet enn å spre falske nyheter. I andre tilfeller, la oss for eksempel si hvis personen hadde vært hvit og hadde kommet med kontroversielle uttalelser, ville hun umiddelbart ha fått sparken. Men siden Jeong er det motsatte, blir konsekvensene naturligvis noen helt andre. Faktisk testet en svart kvinne ut hva som skjer når man sier det samme om andre grupper og gjett hva reaksjonen ble.

Hun ble fjernet fra Twitter for å erstatte ordet «hvite» med «jøder». Tenke seg til! Dette var virkelig sjokkerende.

Candace-Owens-Tweet

Hun la også ut en tilsvarende tweet der hun erstattet «hvite» med «svarte», men det var den som nevnte jøder som fikk henne suspendert. Det kan virkelig få en til å tenke.

For folk som har fulgt med er det selvfølgelig ingen overraskelse at New York Times og resten av mediene er en gjeng med hyklere som ikke egentlig bryr seg om å være konsistente. Men det er fint å se det bli avslørt på en så åpenbar måte. Det begynner å bli vanskelig å ignorere disse tingene og det er absolutt en bra ting.

Det er grenser for hvor lenge folk kan komme med unnskyldninger og rasjonaliseringer for alt dette åpenbare hatet fra løgnerpressen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s