Frisk ung mann i 20-årene søker «asyl» fordi noen ber ham kjempe for landet sitt

Det er deprimerende å slåss for landet sitt når alle medier og institusjoner er imot deg, men det er ett lyspunkt i dette: Fienden har gått så totalt av skaftet at de ikke lenger har bakkekontakt. De klarer rett og slett ikke lage effektiv propaganda lenger. Se bare denne saken fra aftenposten.

temp.PNG

Kreativt navn der hr. Abdulla Mohammad. Jeg liker hvordan sandfolk uttrykker sin individualitet ikke gjennom navnet sitt, men gjennom små variasjoner i stavingen av allerede kjente navn. Eller kanskje det er et forsvar mot informasjonssamfunnet? Hvis alle har tilnærmet likt navn, er det umulig å doxxe noen gjennom google. Tenk om jeg skal finne ut hvem «Mohammad Mohammad» er – jeg vil få minst en milliard treff! Jeg vet ikke om jeg egentlig vil skrive disse navnene med stor forbokstav – et navn kan vel ikke anses å være et egennavn når hver eneste forbannede muslim heter det? Da blir det vel et fellesnavn på lik linje med «muslim» eller «sandneger»?

Men uansett, Aftenposten har åpenbart prøvd seg på en tåresak her, en menneskelig interesse-greie der de forteller om flyktningenes problem fra deres eget perspektiv og så videre. Imidlertid klarer de bare å avdekke at mohammad mohammad er en unnasluntrer. Jeg refererer første linje av artikkelen:

Jeg måtte velge: Delta i krigen. Eller flykte. Valget ble enkelt, jeg skulle ikke bidra til uskyldige menneskers død.

OK så istedenfor å forsvare landet ditt mot rabiate, totalitære islamister tok du halen mellom beina og dro. Godt jobbed abdulla. Men hvorfor i huleste skal vi ta deg inn i landet vårt egentlig?

I 2014 fullførte jeg bachelorgraden, men fordi jeg ikke kom inn på masteren jeg ønsket, var det bare et valg: militæret. Med andre ord, jeg kunne bli igjen og delta i krigen, bære våpen og ta liv, eller jeg kunne reise fra familie og hjemland.

Og du valgte naturligvis å slåss for landet ditt, ikke sant? Å nei vent,  som nevnt tidligere bare stakk du av. Merk forøvrig at han ikke engang gidder å komme med konvensjonelle begrunnelser for asylrett – vanligvis påstår de at de er opposisjonelle, at de har jobbet for «demokrati», at de er en forfulgt gruppe, et eller annet slik. Originalt var det sånne ting asylinstituttet skulle gjelde for, ikke bare at en brun person følte for å få seg velferd på andre siden av jorden. Ikke at det noensinne ble praktisert slik, men det er jo en annen historie…

bashar_al_assad_7

(Som en digresjon, legg merke til hvor godt sterotyper og fordommer passer med det som skjer her… Bashar al-Assad, som har blå øyne, hvit hud og et hvertfall noe originalt navn, vil bli og kjempe for landet sitt. MMohammed mohammed, som har hud mørk som en eritreer, lepper som en kongoneger og selvfølgelig kølsvarte sjelløse øyne, stikker av ved første tegn til fare. Ja, Abdulla er faktisk den mørkeste syreren jeg har sett. Jeg nevner det bare…)

Men den ekte historien her er faktisk at en fyr får oppholdstillatelse eksklusivt fordi han ikke vil tjene i hæren i Syria. Eneste grunnlag. «Hei, jeg er en forbannet desertør som lar andre mennesker ta kampene for meg, ta å hjelp meg inn i landet deres vær så snill». Og vi er så dumme at vi sier ja.

Skjønt, vi har egentlig ikke så mye valg ifølge diverse menneskerettighetslover. Assad vil nok straffe denne fyren for å unnvike militærtjeneste – og hvem kan klandre ham, ingen land i storkrig kan ha frivillig militærtjeneste – og da vil han gå i fengsel. I fengsel vil han nok ikke få særlig god helsehjelp, som er en «menneskerett» (siden Syria er i ruiner er det nok ikke mye helsehjelp andre steder heller). Ergo vil hans «menneskerett» bli brutt ved tilbakesendelse til Syria. Ergo må han få bli her.

Dette er det totale vanvidd selvfølgelig. Og implikasjonen er at enhvar arbeidssky feiging fra Midtøsten må få opphold her hos oss når han har unnveket militærtjenesten sin. Det gir oss de dårligste og feigeste av dem der nedefra – de som er lavkvalitetsmennesker selv etter midtøstenstandard!

De prøver hardt å fremstille abdulla mohammed som en smart fyr – han har jo en bachelor, jo (mennesker med universitetsgrad vet hva slags folk som får kastet bachelors etter seg… Ikke at det ikke finnes smarte folk blant dem men det er ikke mye til bragd). Til tross for dette må denne temmelig svake artikkelen skrives med hjelp av «Kai Steffen Østensen og Sara Jalali». Ikke vanskelig å forstå hva slags person Sara Jalali er, skjønt det brune anti-doxxing-vernet fungerer nok til at jeg ikke kan finne hvem det er spesifikt. Kai Steffen Østensen derimot…

kaisteffenostensen12_to_742

Bryter ingen stereotyper akkurat.
Vel. Jeg satt faktisk pris på denne artikkelen, siden den fortalte oss hva slags udugelige unnasluntrere og slappfisker som kommer inn i Norge på asyl. Det synes at det er skrevet av uerfarne aktivister og ikke Soros-tenketanker eller journalister; disse hadde vært altfor slu til å inkludere det lille faktum om hvorfor abdulla flyktet, snarere heller sagt noe sånn som at «han flykter fra undertrykkelse og menneskerettighetsbrudd» eller noe tilsvarende vagt vås. Dette slipper gjennom siden fienden har mistet den energi og momentum de en gang hadde. Vi vil heldigvis få mer av dette i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s