Siv Jensen er i ferd med å kjøre Frp i grøfta

Siv Jensen

Fremskrittspartiet er absolutt ikke et perfekt parti, men likevel det beste alternativet for å få igjennom nasjonalistisk politikk i Norge akkurat nå. Dessverre har de en svak leder som gjør alt hun kan for å gjøre partiet irrelevant. Istedenfor å sette hardt mot hardt når hanrei-Høyre prøver å tvinge EUs flyktninger på nordmenn, sier hun noe om at Norge ikke bør ta imot flyktningene. Bør er absolutt ikke godt nok. Vi skal ikke ta imot en eneste flyktning til. Vi skal sende hundretusenvis tilbake.

Siv Jensen innvandring NRK
Ingen som stemmer Frp er fornøyd med slik total mangel på ryggrad.

Generelt har partiet beveget seg bort fra det grasrota ønsker og nå begynner resultatene å vise seg. Økningen i antall medlemmer etter at Listhaug gikk av kunne bare vare så lenge når resten av ledelsen er så svak.

Resett:

Fremskrittspartiet får en oppslutning på 10,1 prosent i en måling TV 2 har gjennomført. Det er det laveste partiet har på tre år og lavere enn Senterpartiet.

Dette er fremtiden med Siv Jensen. Det er på høy tid at noen andre overtar roret.

Fremskrittspartiet går tilbake 2,3 prosentpoeng fra forrige måling i juni. Regjeringspartner Høyre får en oppslutning på 26,1 prosent i målingen, fram 1,6 prosentpoeng fra juni og tar sånn sett igjen noe av tapet Frp opplever.

Hvorfor skal man stemme på Frp når de er nesten akkurat like svake som Høyre? Fortsett slik og du vil få massevis av velgere som lar være å stemme eller som heller vil stemme på småpartiene.

Senterpartiet går like mye fram på gallupen som Frp går tilbake og kan notere en oppslutning 13,6 prosent

Senterpartiet er for svake på innvandring, men skal ha for at de er mye tydeligere når det gjelder EU enn det Frp har vært. Skal de en eller annen gang faktisk leve opp til betegnelsen nasjonalkonservativ? Jeg kommer ikke til å holde pusten, men for tiden skal det ikke mye til for at de blir bedre enn Frp.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s