Bøg sier at Anders Behring Breivik har fått det akkurat som han ville

andre fresvik
Er dette et eksempel på de beste blant oss?

Det er all slags lugubre og tvilsomme folk som får spalteplass i norske aviser. Blant de mer uspiselige har vi sånne som André Fresvik. Ta en kikk på fyrens Facebook-profil (eller bare bildet ovenfor) hvis du lurer på hva jeg mener. Han her skal fortelle meg hva jeg skal gjøre og mene? Dette er den typen menneske som skal gjøre seg til dommer over resten av befolkningen?

Jeg tror ikke det.

Bergens Tidende:

Norges politiske landskap har blitt utvidet kraftig siden 2011. Meninger og ytringer som folk flest ville anerkjent som rasistiske den gang, blir nå i større og større grad akseptert som rasjonelle politiske standpunkter. Hvor skal vi sette grensen for hva som er greit?

Der dine følelser blir såret, naturligvis. Bare tuller. Men, til tross for at han tar helt feil, tar han opp et interessant poeng. Det er riktig at nasjonalisme sprer seg igjen og at det å motsette seg masseinnvandringen har blitt mer akseptabelt, men dette er på tross av Breiviks handlinger, ikke på grunn av dem. Det han gjorde ga venstresiden muligheten til å hele tiden trekke frem et trumfkort i diskusjoner om Islam og terrorisme. Alle som har diskutert med dem har hørt «Den eneste terrorhandlingen på norsk jord i nyere tid ble begått av en hvit nordmann!» eller lignende utsagn. Til tross for at trenden i Europa har vært en helt annen, kunne de i hvert fall si dette om Norge. Arbeiderpartiet brukte til og med 22. juli til å fjerne en populær justisminister. Å si at Breiviks handlinger har vært til fordel for nasjonalister i Norge er rett og slett ikke sant.

Lørdag holdt SIAN – Stopp islamiseringen av Norge – appeller på Festplassen i Bergen. Deres budskap var som vanlig at vi må forby Islam og stoppe det de kaller den muslimske «folkevandringen». Grunnen til at de ikke bruker det korrekte begrepet – flyktningstrøm, er at de tvert imot mener vi står ovenfor en invasjon.

Det er en invasjon. Denne masseinnvandringen kommer bare til å fortsette. Det er ingen ende på antallet mennesker som ønsker å komme til Europa. Millioner av dem kommer til å forlate de bedritne landene de selv har ødelagt og komme hit for å leve i land laget av bedre mennesker. Det vil etter hvert bli så mange av dem at til slutt er ikke våre land våre land lenger.

Hvorfor vil denne homofile gutten ha inn alle disse menneskene som ikke hører hjemme i Norge? Kanskje er det fordi så stor andel av dem er menn, men enda mer handler det om å identifisere seg som en minoritet. Siden homofile aldri vil føle seg normale (siden de ikke er det), vil de kjempe andre minoriteters sak i tillegg til å føre sitt eget degenererte «korstog».

andre fresvik facebook

For en flott koalisjon.

Det er nemlig den ekstreme konspirasjonsteorien om at muslimer vil ta over Norge som er SIANs store frykt. Dette tankegodset var også Breiviks drivkraft bak 22. juli, den største terroraksjonen på norsk jord siden andre verdenskrig.

Der er det. Hvor mange ganger har de sagt akkurat disse ordene? At nordmenn blir en minoritet i eget land (hovedsakelig på grunn av innvandring fra muslimske land) er ingen konspirasjonsteori. Det er enkel matematikk. Hvis vi tar inn mange tusen av disse hvert eneste år og nordmenn ikke øker i antall, vil vi på et eller annet tidspunkt bli færre enn dem. Så enkelt er det.

Jeg var selv og så på SIAN lørdag ettermiddag og kan bekrefte at appellantenes språkbruk var ekstrem. Mange i publikum ble skreket til og skjelt ut for å protestere. Selv ble jeg og kjæresten min referert til av Lars Thorsen som «dere homser og transer som står der».

LOL. Løgn ikke funnet. Når man her har en samling individer som ser ut som barscenen i Star Wars, bør det kanskje ringe en bjelle for de som ser på. At misfostre og avvikere promoteres som moralsk overlegne sier noe om saken som representeres.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s