Solberg advarer: 43 timers arbeidsuke fordi innvandrere ikke gidder å jobbe

Det er slitsomt, forutsigbart og sikkert litt utdatert å påpeke at innvandring koster oss penger. Dette er et faktum som ikke egentlig når fram til folk av en eller annen grunn. Kanskje er det fordi folks lommebøker fortsatt har blitt feitere hvert år. Dette har med at staten overforbruker og underbeskatter i forhold til hva de tjener, og utsetter regninga ved å ta opp lån. Dette pluss at høyere effektivitet grunnet mer og bedre teknologi gjør til sammen at vi har klart å maskere det enorme tapet som har blitt påført oss. Men før eller siden skal futen og fanden betales, og da nytter det ikke med «jeg visste ikke hva jeg gjorde».

Norges bollespiseminister Erna Solberg legger frem de sjokkerende tallene:

– Hvis vi ikke skal kutte i velferden i fremtiden, må flere begynne å jobbe. Det er Regjeringens viktigste jobb. Til sammenligning må normalarbeidstiden øke fra 37,5 timer til 43 timer i uken hvis sysselsettingsandelen holdes på dagen nivå, sa statsminister Erna Solberg

ernabriller
Avansert virkelighetsfornektelsesteknologi inngikk i fremføringen

Og hvorfor jobber såpass få? Hva kan det være? Ja, hva i Norges land kunne forårsaket noe slikt

Aftenposten var selvfølgelig behjelpelig med å maskere dette faktum, og nevnte alle andre faktorer enn den viktigste:

Fremtidsscenarioet er velkjent: En kraftig økning i antall eldre og pensjonister, lavere bidrag fra olje- og gassnæringen og svakere vekst i oljefondet vil sette velferdssamfunnet på betydelige prøver.

Uten innvandrere hadde vi hatt nok til alt dette uten å kutte i det hele tatt. Vi burde selvfølgelig ikke ha subsidiert feminisme, og vi burde fått opp fødselstallene gjennom antifeministisk politikk, og vi burde selvfølgelig ikke ha subsidiert innvandreres fødselsrate på bekostning av vår egen. Men likevel. Vi kunne faktisk klart alt dette om vi bare ikke skipet inn hundretusener av brune folk. Men landsforræderiske politikere har sabotert oss her, og som resultat må vi kanskje jobbe rævva av oss for å fø på fremmedåket.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s