Antirasistisk Senter legger ut propaganda-video for Alliansen

Alliansen - you shall not pass

Vi her i Dagens Blest liker å gjøre narr av Ervin Kohn og kompani, men noen ganger må man anerkjenne at selv denne gjengen kan gjøre noe riktig. Kanskje de ble lei av å undergrave norske interesser og plutselig fikk fornyet kjærlighet til Norge?

laugh ray liotta

Man kan jo drømme. I hvert fall la de ut en HET propaganda-video hvor de fremmer et budskap vi kan stille oss bak 100%.

Ser ut som noen nettopp har gjort seg fortjent til flybilletter hjem til Somalia på første klasse (vi kan sende med Kohn som en gave til det somaliske «folk»). Kanskje kan de til og med settes til å styre med sine egne når vi begynner å sende alle disse ut av Norge. Mulighetene er store for de som viser at de er innstilt på å jobbe med oss, istedenfor å prøve å få inn et dusin analfabeter (eller sin familie som de kaller det) slik at vi får enda flere døgenikter å stri med. God oppførsel skal belønnes og ingen skal kunne påstå at Dagens Blest kommer til være urimelige eller vanskelige å jobbe med. Vi er åpne for samarbeid. I den forbindelse vil jeg strekke ut en hånd til Rune Berglund Steen og Ervin Kohn slik at vi kan sette i gang med dette fruktbare kompaniskapet. Dere kan vente dere en epost fra meg i nærmeste fremtid. Jeg regner med at dere er like innstilte på å komme i gang som jeg er.

Vi snakkes!

Pepe SS Arbeit Macht Frei

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s