Homofil «flyktning» får ikke familiegjenforening

gay_syrian-refugee

Familiegjenforening er en av de største kildene til innvandring inn i Norge. Å stoppe dette bør være av høyeste prioritet for den politiske høyresiden. At ikke alle slipper inn allerede er bare en mager trøst.

VG:

Som titusenvis av andre satte syreren seg i en gummibåt ved nordkysten av Tyrkia høsten 2015. Ferden over Middelhavet gikk bra.

Jeg og VG har tydeligvis veldig ulikt syn på hva som utgjør en bra ferd over Middelhavet for flyktninger.

hitler refugees

Han kom frem til Hellas. Derfra gikk veien videre gjennom Europa. Til slutt havnet han i Norge.

Så han innrømmer at han dro til det landet hvor han kan snylte mest på staten. Det i seg selv bør være god nok grunn til å sende fyren ut. Første trygge land skal behandle asylsøknaden, ikke det landet som for snylteren virker mest behagelig. Naturligvis bør det ikke være lov for uønskede å søke asyl i Europa i det hele tatt, men det er jo «morsomt» at ikke engang de reglene som eksisterer blir fulgt.

Mannen, som er i slutten av 20-årene, ønsker å være anonym – av frykt for represalier fra sin syriske familie, som ikke vet at han er homofil.

Så flott at han kommer til Norge. Her er spredning av kjønnssykdommer subsidiert av staten. Ligg med så mange du vil. At andelen AIDS– og hepatittinfeksjoner skyter i taket er helt greit så lenge det skjer mellom samtykkende voksne. At dette koster penger er intet problem siden det viktigste er at vi må vise hvor tolerante vi er overfor frastøtende oppførsel blant folk som er «akkurat som alle andre».

Mannen dro til Norge, selv om han hadde syrisk familie i Skandinavia – for å «holde seg unna trøbbel». Da slapp han å fortelle dem at han var homofil. I dag har han lite kontakt med familien.

Dette er jo ren komedie. Han har familie i nærheten som han ikke vil at får vite at han er homofil. Det virker da ganske åpenbart at han burde ha funnet et annet land å dra til, ikke sant?

Da han ankom Norge i 2015, visste han at han kunne søke om familieinnvandring.

Det virker som alle disse vet alt de trenger om Norges idiotiske lover for innvandring. Vi kan sikkert takke humanitære hjelpeorganisasjoner og George Soros for dette. Dere står virkelig på for å gjøre Europa om til den tredje verden. Mange takk!

Men det skulle vise seg å bli vanskelig å oppfylle kravene. De var ikke lovlig gift i landet de kom fra, de kunne ikke bevise at de hadde vært samboere i minst to år, og de hadde ikke felles barn.

To homofile hadde ikke egne barn? Sier dere virkelig det, VG?

At muslimske land er mindre tolerante overfor seksuelle avvikere kan virke som en dårlig ting siden det gir dem anledning til å komme hit, men er familier med ti barn virkelig å foretrekke? Det kan nesten se ut som at homofil «familiegjenforening» hadde vært mindre skadelig med tanke på antallet som kommer inn.

susanne demou øvergaard skeiv verden
På den annen side, du vil få inn den syriske ekvivalenten av Susanne Demou Øvergaard, generalsekretær i Skeiv Verden. Grøss!

Løsningen er uansett en full stopp i denne kjedemigrasjonen. Familiegjenforening skal kun skje i hjemlandet.

Etter tre måneder hadde han spart opp nok penger til å søke om familieinnvandring for kjæresten gjennom tre år. I dag koster det 10.500 kroner å søke om familieinnvandring.

Jeg foreslår å øke denne summen betraktelig. Hva med at det koster, la oss si, seks millioner kroner for å sende inn en slik søknad?

I november 2016 fikk han avslag på søknaden fra Utlendingsdirektoratet (UDI). Han sendte en klage til Utlendingsnemnda (UNE), og fikk på ny avslag mai 2017.

Godt å se at noe av systemet bremser invasjonen, om det skyldes mer tilfeldigheter enn at det var ment å gjøre det.

I utgangspunktet stilles det flere krav for å kunne søke om familiegjenforening, blant annet at man må ha vært her og jobbet eller studert på fulltid i fire år, og man må oppfylle det såkalte underholdskravet.

Syreren oppfyller ingen av disse, men det er en åpning for at UDI kan se bort fra dette dersom det foreligger «sterke menneskelige hensyn». Det mener UDI det ikke gjør i dette tilfellet.

Denne fyren virker som en helt sjelden ressurs for Norge. Ikke bare er han komplett udugelig, i tillegg skal han dra inn en sykdomsbombe fra den tredje verden. Takk, men nei takk!

– Man har rett til unntak om man er flyktning, det er ingen skjønnsmessig bestemmelse. Problemet her er at syreren ikke får oppfylt noen av disse tre kravene ettersom situasjonen for homofile i landene han har oppholdt seg gjør det svært vanskelig for ham, sier advokat Georg Schjerven Hansen til VG.

Her er et bilde av Schjerven Hansen.

Georg Schjerven Hansen
Jeg ville ikke latt denne fyren passe plantene mine engang.

Dagens Blest foreslår å sende Georg Schjerven Hansen til Syria hvor han kan jobbe med å fremme homofiles sak der slik at folk slipper å «flykte» til Norge. Jeg er sikker på at lokalbefolkningen vil sette stor pris på hans innsats.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s