John McCain endelig i ferd med å bite i gresset!

John-McCain kreft

Hvis du har en flaske champagne liggende er dette tiden for å legge den til kjøling. En av USAs desidert verste forrædere gjennom tidene, John McCain (også kjent som John McKreftsvulst), er omsider på dødsleiet. Mer gledelige nyheter enn dette er det knapt mulig å få en sensommerhelg.

Hvorfor er John McCain så forferdelig spør kanskje leseren? Jeg tror de fleste har i hvert fall en idé om hvorfor McCain er noen dager unna å bli senket ned i helvete, men jeg kan jo gi en aldri så liten oppsummering.

John McCain er såkalt krigshelt fordi han ble fanget i Vietnam og sang som en liten fugl for Vietcong. Som senator har McCain støttet hver eneste krig på vegne av Israel, har sagt at Assad burde avsettes som Syrias president – noe som ville føre til enda mer kaos i Midtøsten akkurat som Israel ønsker – og han har motarbeidet Trump ved enhver anledning.

John Mccain Breitbart

Det er til og med noen som sier at forræderen var ansvarlig for brannen i USS Forrestal i 1967 som drepte 134 amerikanske soldater. Dette er vanskelig å bekrefte, men det passer jo med hvor udugelig og farlig for sine egne John McCain har vist seg å være. Hvis det er noe som er dårlig for USA, enten det er masseinnvandring, frihandel, at tradisjonelle verdier fjernes eller endeløse kriger i Midtøsten fordi Israel ønsker det, så kan du være sikker på at John McCain støtter det 100%.

Lange artikler kan skrives om alle svikene McCain har begått mot USA, men la oss heller dykke litt inn i detaljene rundt hva som har skjedd i det siste som har gjort at jeg – i likhet med millioner av andre – nettopp har lagt sprudlevannet til kjøling.

NRK:

Den republikanske senatoren John McCain, som fyller 82 år i neste uke, har valgt å avslutte behandlingen for hjernekreft, opplyser familien.

I fjor sommer ble den kjente politikeren operert for en kreftsvulst i hjernen. Han uttalte allerede da at legene hadde gitt ham en svært dårlig prognose.

For alle andre enn McCain var dette utvilsomt en svært god prognose. Sjansene for atomkrig med Russland minket dramatisk nå som vi vet at kreften endelig er i ferd med å vinne over McCain. Bare synd at den må betale med livet selv når den gjør slik en flott innsats for verden.

Fredag opplyser familien i en uttalelse at McCain har valgt å avslutte kreftbehandlingen som startet i juli i fjor.

– John har levd lenger enn det prognosen skulle tilsi, opplyser familien, som nå er samlet på McCains ranch i Arizona.

Det er grenser for hvor lenge en kontrakt med djevelen varer. Likevel skal det nevnes at McCains dedikasjon til å ødelegge USA har vært intet mindre enn imponerende. Men nå er altså enden nær. Føles det godt å vite at alt du har gjort har vært forgjeves, Johnny boy?

McCain har ikke vært i Washington siden desember, skriver The New York Times. Folk i hans nære krets forteller til avisa at han nå ligger for døden.

CHAMPAGNE-feiring

Selv ikke demoner lever evig. Skål for John McCains kreftsvulst!

john-mccain-more-like-john-mccancer.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s