«Siri» ble født i en guttekropp. Nå har han fortsatt en (lemlestet) guttekropp.

I gamle dager ble transvestitter ansett som en type misfoster, et komedisk innslag som man lo eller ristet på hodet av. Alle visste at de var syke i hodet.

Med «gamle dager» mener jeg «2014».

I dag er den tiden over. I dag skriver Norges «»»konservative»»» dagsavis lengre artikler om en gutts modige reise til å bli en kvinne.

Siri (17) ble født i guttekropp. Nå pryder hun forsiden av Elle.

Hvis du blir født i en guttekropp er du en gutt. Du kan kalle deg Siri alt du vil men du vil fortsatt være en gutt. Men selvfølgelig, noen individer er korka i hodet, de har sinnssykdommer og andre problemer, og dette vil vi alltid måtte prøve å håndtere på et vis.

vll5mub

Dette er ikke kvinneskuldre, for å si det sånn…

Transer lider åpenbart av vrangforestillinger, som blir forsterket av deres klin gærne mødre. Legg merke til at artikkelen ikke på ett punkt nevner «far» eller «pappa»… Leser man gjennom linjene ser man her at vi har med et enslig nevrotisk kvinnemenneske som får styre sønnen som hun vil. Og hva bruker hun sønnen til? Jo, dukkelek:

Som 12-åring ble Siri oppdaget av modellmamma Donna Ioanna. – Å jobbe med Donna er en ære. Hun er veldig kjærlig og bryr seg om jentene sine, forteller 17-åringen.

Noen som setter spørsmålstegn ved dette? Er det greit at motebransjen, en av de mest objektifiserende og utnyttende bransjene der ute, slår kloa i en 12-årig gutt og begynner å kle dem ut som om de var modelldukker, for så å tjene penger på det?

Aftenposten har i hvert fall ikke noen kritiske spørsmål.

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s