Scandza: Nasjonalister samles i København

København Danmark

Dagens Blest har tidligere skrevet om det utmerkede Scandza-forumet som hittil har hatt arrangementer i Norge og Sverige. En ny konferanse stelles i stand 15. september og denne gangen vil den finne sted hos våre gode venner i det flate land. Intellektuelt stimulerende innhold blandes med sosialt samvær og hatpraten kommer til å flyte langt ut i de sene nattetimer i København. Alle nasjonalister som ønsker å møte likesinnede bør benytte seg av denne muligheten og ta turen sørover. Danskene beundrer den store Tordenskjold like mye som vi gjør og det er faktisk grunn nok alene til være med på dette.

Tordenskjold-Danmark-Holmens_Kirke_København_statue

Meget sjenerøst! Jeg syns vi skal betale tilbake noe av denne sjenerøsiteten ved å gjøre denne konferansen til en uforglemmelig opplevelse slik kun nordmenn kan. Nei, jeg mener ikke ved å bli overstadig beruset og spy på teppet halvveis inn i Jared Taylors tale. Vi skal være den gode formen for nordmenn i utlandet. Dette blir en mulighet til å knytte enda tettere bånd med våre skandinaviske brødre.

Norden våkner!

Scandza banner

4 kommentarer

  1. «Dette blir en mulighet til å knytte enda tettere bånd med våre skandinaviske brødre.»

    Yes, det er en god mulighed for at knytte bånd med ligesindede.

    «våre gode venner i det flate land» Danmark er ikke flat! Vi har Himmelbjerget, som er 147m højt! 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s