Bedre enn sitt rykte: Norske boomere er helt ålreite

Vi liker å gjøre narr av baby-boomers her i det alternative høyre. Boomere, som vokste opp i en periode der det fantes 1 TV-kanal og et par-tre radiokanaler, har levd et liv der informasjonen var nærmest totalt monopolisert, og på mange måter blitt hjernevasket mer enn noen til venstresidens absurde meninger: Egalitarianisme, antirasisme og sosialisme. Samtidig har de sett landet sitt gå fra velfungerende hvitt til dysfunksjonelt brunt, og de reagerer instinktivt på det. Men de er ute av stand til å riktig sette ord på det de mener, og kommer med argumenter som «jeg er antirasist men Islam er ikke en rase» eller «vi kan ha innvandrere men de må komme lovlig» eller «jeg er for innvandrere hvis de bare lærer seg språket» eller annet. Det tør ikke si at vi ærlig talt ikke trenger å oversvømmes av den tredje verden, for de er en annen rase enn oss – til tross for at de dypt i sine marg og bein mener dette.

Vel. Det trodde jeg hvertfall. Jeg har siden meldt meg inn i et par godt trafikkerte boomer-gruppet på facebook, og du og du har jeg blitt imponert over læringskurven til boomer-konservative i det moderne samfunn! Jeg tenker å dele et par av de beste eksemplene:

Sak 1

 

yngling.PNG

Yngling 3

Gode kommentarer egentlig. De forstår godt den demografiske utfordringen, samt at alle innvandrerne primært blir subsidiert av oss nordmenn. Ja, jeg har ikke egentlig noe å legge til denne saken – boomerne dekket alt.

Sak 2
OKOK2OK3

Fauna-kriminalitet! Jeg liker den. «Spøkelseskladd» er også både morsomt og intuitivt korrekt. «Beist avskum» mangler noe finesse men viser gode instinkter.

Sak 3

listhaug voice.png
Voice of Europe er en pseudo-altright side. Godt å se at de har lesere selv blant boomere!

Sak 4

listhaug igjen

listhaug igjen 2

Broke: Pitbull-massedrap
Woke: Bruk pitbulls til massedrap.
I en setning får norske boomers oss ungdommer til å se ut som hanreier…

Sak 5

listhaug hottentotter

listhaug hottentotter 2

Det eneste å utsette noe på her er antropologikunnskapen til seneste taler. Dette er ikke hottentotter men bantu-stammer. Hottentott er dog et veldig morsomt ord å uttale så jeg skal tilgi ham.

Jeg har flere observasjoner fra boomernes beiteområder, som jeg kanskje vil dele senere. Men jeg tror jeg har fått poenget fram: Når revolusjonen kommer vil Einsatzgruppe Boomer stille med alt det som trenges av gressklippere, spader, muskelbiler og annet som trenges til å grave hull, fylle det og dekke det over med hagearbeid senere…

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s