Valg i Sverige: Nasjonalismen på fremmarsj

Gustav Kasselstrand, Alternativ för Sverige

I våre sirkler er Sverige blitt litt av et meme når det gjelder politisk korrekthet og en fullstendig sinnssvak innvandringspolitikk. Men fordelen med å få inn så mange snyltere i løpet av så kort tid – særlig under flyktningkrisen –  er at motreaksjonene også blir sterke. Det er godt å se at Sverigedemokraterna mest sannsynlig kommer til å være Sveriges største eller neststørste parti etter valget, men det er enda mer oppmuntrende å se partier som Alternativ för Sverige. Dette er et parti for fremtiden. Dette er et parti som tør å si det som må sies. Bare det å stoppe innvandringen er naturligvis ikke nok, massiv repatriering er nødvendig for at vi skal kunne ta tilbake våre land. Alternativ för Sverige er det eneste partiet (bortsett fra NMR) som snakker om dette og de gjør det på en måte som gjør det mye mer sannsynlig at den gjennomsnittlige svenske vil ta til seg budskapet. De har prima optikk (Dagens Blest bekreftet som optikk-hanreier) og de bør tjene som et eksempel til etterfølgelse for andre nasjonalistiske partier.

Høy energi! Tårene på slutten av videoene setter virkelig prikken over ien.

Fremtiden til Sverige ser definitivt lysere ut. Det er ingen tvil om at hele Europa står overfor en vanskelig periode, men selv om vi skulle ende opp som minoritet i egne land, er jeg overbevist om at vi kan vinne. Når vi organiserer oss på en effektiv måte, hjelper det ikke at de andre er flere enn oss. Og hvis vi blir en minoritet vil andelen blant våre egne som kan late som at dette er uproblematisk være forsvinnende liten. Etter hvert som problemenes omfang øker, vil oppvåkningen av befolkningen skje stadig raskere, helt til de eneste som ikke er med oss er innvandrere og radikale feminister (de fortjener hverandre). Dette er absolutt ingen tid for å være nedbrutt. Utviklingen går i riktig retning, det gjelder bare å være tålmodig og gjøre de riktige tingene fremover.

Alternativ för Sverige representerer fremtiden i svensk nasjonalisme. Til og med våre fiender begynner å innse at de ikke kan stoppe det som kommer.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s